Ezhel'den sonra Ben Fero'ya da soruşturma açıldı

Furkan Güler 29.11.2019 - 10:55
Sebebi ise çok ilginç.

Geride bıraktığımız sene popüler rap sanatçılarının şarkılarından dolayı mahkemede yargılandığına şahit olmuştuk. Kliplerinde ve sözlerinde gösterdiklerinden dolayı soruşturma açılan rapçilerden bazıları bu sebepten dolayı hapis bile yatmıştı. Şüphesiz bu rap sanatçıları arasında bu konuda en popüler olanların başında Ezhel geliyordur. Bir önceki albümüyle güzel bir çıkış yakalayan sanatçıdan sonra bu kez de Ben Fero hakkında soruşturma açıldı. Sözcü'nün haberine göre Ben Fero, şarkı ve kliplerinde kendisini takip eden gençlere kötü örnek olduğu, alkol ve sigara tüketimini özendiren unsurlar bulunduğu gerekçesiyle savcılığa şikayet edildi.

Ezhel'den sonra Ben Fero'ya da soruşturma açıldı

Şikayet eden kişi ise gerekçe olarak Ben Fero'nun, içki şişesini kafasına diktiğini ve şarkısında küfürlü sözler kullandığı belirtti. İlk olarak Mahallemiz Esmer'le tanınan Ben Fero, daha sonrasında Demet Akalın isimli bir şarkı yapmış ve klibinde Demet Akalın göstermesiyle daha da ünlü olmuştu. Konu ile alakalı olarak geçtiğimiz sene Ezhel, "Benim kesinlikle toplumu kötü bir şeye özendirmek gibi bir niyetim olamaz. Ürettiklerim sanat eserleridir. Suçlamayı kabul etmiyorum" söyleminde bulunmuştu.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2019 17:12
dindar nesil oluşturma çabaları boşa çıkacaktır. Şeytanın avukatı filmini izleyenler iyi bilir iblis aynen şu sözleri sarfeder Aklı başında olan kim 20.yüzyılın benim eserim olduğunu inkar edebilir?
ve 21.yüzyıla girdiğimizde nelerin değiştiğini analiz eden görür gerçekleri...ip koptu artık......
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2019 15:49
Furkan Güler Şahsi görüşlerini OYUN ile ilgili bir web sayfasında yayınlayamazsın
Diyeceksin ki sana ne bende diyeceğim ki bir oyun , teknoloji haberi yapan bir web sayfasında bu gibi başlıkları okumak yada görmek zorunda kalmamalıyız. Yorumu yayınlamak zorunda değilsiniz adrese teslim edin yeter.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2019 13:54
hemen cahiller şerihatta boyle şöyle diye başlamış.(sorsan din nedir bilmez ama şerihat hakkında çok şey bilir).
sitenin adını merlininsözcüsü yapın da bilelim amacınızı. tabiki insanları kötü şeylere özendirmek yasak olamlı herkez içmekte özgürdür ama kimseyi özendirmeye hakkı olamaz
MonoLog
MonoLog 1.12.2019 15:09
Kuran’ın ayetlerine, Hazreti Muhammet’in sözlerine ve yaptıklarına, bunlardan çıkarılmış yorumlara dayanan, insanın yaşamını, toplumsal yaşamı düzenleyici, Allah'ın kuralları olduğu için hiçbir zaman değişmeyecek olan dinsel kurallar bütünü, İslam hukuku. Hemen aklınıza kol kesme hükümleri gibi şeyler geliyor demi şeriat diyince.. Neyse açıklaması yukardadır.. Allah'ın hükümleriyle yani seni yaratanın hükümlerinimi aşağılıyorsunuzda yönetilmeyi küçük görüyorsunuz. Allah affetsin sizi..

Ayrıca özendirme uyuşturucu herşey mevcu bu klipte. Ha ben özenmiyorum etmiyorum dersin ama o sadece sensin ! Başkaları bunu benimseyip deniyebiliyor.. Bir müslüman günaha ne kadar uzak olursa o kadar bulaşmaz.. Nefsin çünkü bunu istiyor ve tetiklenmeyi bekliyor..

Gerçi bu kadar yazdım ama genede anlamayan anlamak istemeyecek ve anlayacağı yerden anlayacaktır.

Allah herkesi temizlesin inşAllah.. Hidayet versin. Selametle. Allah'a emanet..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2019 02:34
Ezhelin ürettikleri "Sanat eseri" (!!!) varsın gerisini siz düşünün
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2019 21:25
Senin yaptıkların sanat değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ezhel'den sonra Ben Fero'ya da soruşturma açıldı
İlginizi Çekebilir