Fallout 3'e ait silinen içerikler, mod sayesinde geri getirildi

Mehmet Atilla Turan 30.04.2018 - 20:19
Fallout 3'e, on seneden sonra geri dönme nedeni işte burada.

Popüler post-apoliptik RPG oyun serisi Fallout'un ilk 3D oyunu Fallout 3, bu sene sonuna doğru 10 yaşına girecek. İnanması zor ama, on sene içerisinde Bethesda, çoğu içeriği, silahı, NPC'yi ve görevleri saklı tuttu. Yapımın ilk başlarında bulunan ve sonradan oyundan çıkarılan içerikleri geri döndüren bir mod yapımcısı, uzun bir aradan sonra Fallout 3'e geri dönmek için harika bir nedeni bizlere sundu.

53 adet yeni NPC, onca silah ve zırh bizi bekliyor

kvatchcount adlı mod yapımcısı, bu özel moda "Simply Uncut" adını verdi. Modda çoğu yapım sırasında kesilmiş silah, zırh, insan ve işleme şeması ekliyor. Bunlardan birkaçı, Fallout oyuncuları arasında popüler olan Pink Armor ve Chinese Jumpsuit gibi silinen zırhlarla beraber yeni silah çeşitlerini de silah dolabınıza ekliyor. Simply Uncut'un şu an bir NexusMods sayfası mevcut. Sayfada, mod yapımcısının eklediği tüm içerikleri bulabilirsiniz, aynı zamanda eklenen yeni içerikler adına oyun içi görüntüler de bulunuyor.

Bizce, on seneden sonra, bu tür modlar Fallout 3'e geri dönmek için iyi bir neden. Eğer Fallout hayranıysanız, bakmanızı ve göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 3'ün Simply Uncut modu, silinen içerikleri geri getiriyor
İlginizi Çekebilir