Far Cry 5'in kısa filmi Amazon üzerinden yayınlanmış durumda

Furkan Güler 6.03.2018 - 11:56
Filmin oldukça kaliteli olduğu söyleniyor.

Ubisoft geliştiricilerinin yakın zamanda piyasaya çıkaracağı Far Cry 5, oyuncular arasında heyecanla bekleniyor. Bu sefer oynayanları Kuzey Amerika'ya götürecek olan oyun için bir de film yapıldığını geride bıraktığımız günlerde sizlere bildirmiştik. Yaklaşık yarım saatlik olan bu filmde oyunun kötü karakteri olan Joseph Seed'in kişiliğini yakından inceleyeceğiz. YouTube kanalları için vlog çeken bir ekibin şans eseri Seed'in tarikatına rastlaması sonucunda olaylar farklı boyutlara taşınır. Kendini tamamen kötülüğe ve tarikatına adamış olan Joseph Seed, filmde gençleri video kaydı yaparken yakalıyor.

Far Cry 5'in filmi yayınlandı

Inside Eden's Gate adını alan film, şu anda Amazon Prime üyeleri için yayınlanmış durumda. Eğer filmi izlemek istiyorsanız, ücretsiz bir şekilde Amazon Prime'ı bir aylığına deneyebilirsiniz. Muhtemelen Far Cry 5'in bu kısa filmi önümüzdeki günlerde YouTube üzerinden de izlenebilir olacaktır.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkacak olan Far Cry 5, eski oyunlara nazaran daha gerçekçi bir atmosferi oyuncular vadediyor. Tüm oyuncular, teknik anlamda geliştirilen oyunun senaryosundan da umutlu durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5'in kısa filmi Amazon üzerinden yayınlanmış durumda
İlginizi Çekebilir