Final Fantasy XV geliştiricisinin yeni projesi belli oldu

Furkan Güler 30.03.2018 - 10:35
Hajime Tabata, yeni stüdyosunda hiç beklediğimiz projeler ile karşımıza çıkacak.

Son olarak Final Fantasy XV ile oyuncuların karşısına çıkan Hajime Tabata, kurduğu yeni stüdyo olan Luminous Productions'ın ilk projesini açıkladı. Tüm oyuncular Tabata'dan yeni bir oyun beklerken, geliştirici ve ekibi 4K ve gerçekçi bir belgesel tadında film ile sevenlerinin karşısına çıkacak. The Birth of Humanity adını alan bu filmde motion capture teknolojisinin kullanılacağı belirtildi. Square Enix'e bağlı olan bu stüdyonun daha çok bu çeşit inovasyon temelli projeler yapacağı söyleniyor. Aslına bakarsanız bu Tabata'nın ilk film projesi değil. Kendisi daha öncesinde Kingsglaive: Final Fantasy XV filmi ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Teknik anlamda başarılı olan filmin herhangi bir efekti sırıtmıyordu. Bu yüzden Tabata'nın yapacağı CGI film projelerine güvenimiz tam. Film ilk olarak Japonya'da, sonrasında ise Batı bölgelerinde yayınlanacak.

Hajime Tabata'nın yeni projesi belli oldu

Ancak Final Fantasy XV'te, Luminous Engine'den dolayı bazı teknik sıkıntılar bulunuyordu. Bu yüzden oyuncular Tabata'ya biraz kızgın durumda. Aynı şekilde senaryo kısmında da bir JRYO oyununa yakışmayacak öğeler bulunduran Final Fantasy XV'ten sonra Tabata'nın ne gibi oyun projelerinde yer alacağını merak ediyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2018 11:53
kim demiş ff15 jrpg oyunlarına yakışmayan dinamikler barındırıyor diye. bi tarafınızdan uydurmayın merlin. oyun sonuna kadar keyifli ve hikayesi de etkileyiciydi.bazı yan görevleri saymazsak oyun çokçok iyiydi. zaten oyuna zibilyon tane yenilik eklediler sonradan. uçan araba bile var daha nolsun!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XV geliştiricisinin yeni projesi belli oldu
İlginizi Çekebilir