Fortnite Battle Royale 5.10 yaması ile doğum gününü kutluyor

Hürkan Çalışkan 24.07.2018 - 14:08
Fortnite'da doğum günü partisi!

Epic Games tarafından geliştirilen ve aynı zamanda yayınlanan Battle Royale oyunu Fortnite, ilk doğum gününü 5.10 güncellemesi ile kutluyor.

Fortnite Battle Royale’de doğum gününe özel içerik

Battle Royale oyunu PUBG ile sürekli rekabet halinde olan ve aynı zamanda şu aralar önde olduğunu da söyleyebileceğimiz Fortnite Battle Royale yeni 5.10 yaması ile doğum gününü kutluyor. Öncelikle  ilk yıl dönümüne özel oyun içerisinde yerini alan Doğum Günü Mücadelesi etkinliğinde tamamlanan her görev, doğum günü kozmetik eşya setinin bazılarını açıyor. Bununla birlikte oyuncular tarafından oldukça sevilen Oyun Alanı modu 25 Temmuz Çarşamba günü itibariyle geri dönüyor.

Fortnite Battle Royale 5.10 yaması ile ilk yıl dönümünü kutluyor

Battle Royale içerisine eklenecek olan diğer bir içerik ise yeni silah Küçük Hafif Makineli Tüfek olacak. Yüksek mermi kapasitesi ve hızlı atış özelliği bulunan silah, yakın mesafede oldukça etkili olacak gibi görünüyor. Dünyayı Kurtar modu hikayesi için ise yeni kurak bölge Tekinli Vadi oyuna dahil oluyor. Ayrıca Dünyayı Kurtar modunda da yine doğum gününe özel görevler bulunuyor. Görevleri tamamlayarak Doğum Günü Pastası Ramirez’i açabilir ve etrafta bulunan doğum günü pastaları içerisinden çıkan etkinlik biletleri ile sınırlı süreli Doğum Günü Laması’nı açabilirsiniz.

Aynı zamanda güncelleme çeşitli hata ve oynanış düzeltmeleri ile beraber iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite Battle Royale 5.10 yaması ile ilk yıl dönümünü kutluyor
İlginizi Çekebilir