Fortnite için "Survive the Storm" videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 24.08.2017 - 17:27
Yeni güncelleme ile eklenecek olan Survival Mode ve Challengelar için bir video yayınlandı.
Epic Games, Fortnite için yaklaşan Survive the Stormgüncellemesi hakkında yeni bilgiler yayınladı. Geçtiğimiz günlerde attıkları Tweet ile 1 milyon oyuncuya ulaştıklarını açıklayan Fortine ekibi, bu başarıyı oyuna yeni modlar getirerek kutluyor.

29 Ağustos'ta gelecek olan Survive the Storm modu, oyuncuları kimse kalmayana kadar yolladığı düşmanlar ile yok etmeye çalışıyor. Biz de kurduğumuz savunmalar ile hayatta kalmaya çalışıyoruz. Modda gün ışığında birlikte çalışıp tuzaklar kurmaya çalışıyoruz. Güneş battığında ise düşmanlar gelmeye başlıyor. "Nightmare hour" isimli zamanlarda ise daha güçlü düşmanlar bizim becerilerimizi zorlayacak.

Yeni güncelleme ile oyuna Hydraulic Weapon Set ekleniyor. Gelmesi ile birlikte oyuna dokuz yeni silah eklenecek. Ayrıca, yeni herolar ve defenderlar da oyuna ekleniyor.

Fornite, dört oyuncunun bir haritada materyeller bulup belirli bir görevi survival co-op şekilde yerine getirmesi ile ilgili. Düşman dalgalırını kurduğunuz tuzaklar ve kalelerle püskürtüp, görevlerinizi tamamlıyorsunuz.

Fortnite, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için erken erşimde.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite için "Survive the Storm" videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir