Fortnite kanadından yeni bir başka başarı daha gelmiş durumda

Furkan Güler 3.07.2018 - 10:13
Oyun adeta para basıyor.

Battle Royale türünün yanında şu anda video oyun dünyasının en çok oyuncuya sahip oyunu olan Fortnite, hız kesmeden büyümesine devam ediyor. Şimdi ise Super Data'nın yayınladığı yeni bilgilere göre  oyun tek bir ayda 300 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Mikro ödemeler sayesinde büyük bir gelir kapısı elde eden Fortnite, acaba daha yapımcısına ne kadar kazandıracak merak ediyoruz. Mobil taraftan tek bir günde 2 milyon doları üstünde gelir elde etmeyi başaran yapım, geride bıraktığımız günlerde Nintendo Switch'e de çıktı. Mayıs ayına göre yüzde 7 daha fazla gelir elde eden yapım, büyük çoğunlukla sırtını PC oyuncuların yaslamış durumda.

Fortnite ne kadar kazanıyor?

Diğer bir yandan Super Data, Battlefront 2 hakkında da bazı bilgiler verdi. EA'in politikaları sonucunda oyunun prestijini yerle bir eden yapımcılar, Battlefront 2'nin yeni mikro ödeme sisteminden beklediklerini bulamadılar. Bu sene oyuna yeni içerikler getireceğini belirten EA Games, yine de Battlefront 2'nin gidişatından memnun değil. Bakalım yetkililer oyun ile alakalı nasıl kararlar alacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2018 14:56
vuruş hissinin 0 oldugu mario grafikli fps oyunu 6-12 yaş aralıgına hitap eden mekanik ve çevre tasarımı valla normal trilyon dolarda kazanır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite, rakiplerine kıskandıracak yeni bir başarıya imza attı
İlginizi Çekebilir