Thanos olarak oynanabilen Infinity Gauntlet modu yarın sonlanıyor

Hürkan Çalışkan 14.05.2018 - 19:16
Thanos, Fortnite oyuncuları tarafından oldukça sevildi.

Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games, yarın itibariyle oyuncular tarafından oldukça sevilen, Thanos  olarak oynanabilen Infinity Gauntlet etkinliğinin sona ereceğini duyurdu.

Henüz oynayamayanlar yarına kadar Thanos’a dönüşebilir

Avengers Infinity War filminin baş kötüsü Thanos, bir süre önce Fortnite Battle Royale oyununa Infinity Gauntlet etkinliği ile misafir olarak gelmişti. Thanos’lu Infinity Gauntlet etkinliği oyuncular tarafından da oldukça sevilmişti. Oyunda, haritanın bir yerine düşen Infinity Gauntlet’i bulan oyuncu Thanos’a dönüşerek üstün güçlere sahip oluyordu. Oldukça yükseğe sıçrayabilen, yumruğu ile binaları tek seferde yok edebilen Thanos’a karşı diğer oyuncular strateji yapmak zorundaydı. Thanos olarak oynayan oyuncu yok edildiğinde Infinity Gauntlet’i ele geçiren oyuncu eldivenin güçlerine sahip oluyordu. Ayrıca bildiğiniz gibi Thanos, üstün güçlerinden dolayı oyunda nerf yemişti.

Ancak oyunda oldukça beğenilen Infinity Gauntlet modu 15 Mayıs itibariyle sona eriyor. Bu nedenle modu henüz oynayamayanlar ya da merak edenlerin fırsatı değerlendirebilmeleri için oldukça az süreleri kaldı. Bakalım böyle bir sürpriz ile Fortnite oyuncularını mutlu eden Epic, önümüzdeki günlerde ne tür sürprizlerle karşımıza çıkacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite’ta Infinity Gauntlet etkinliği yarın sona eriyor
İlginizi Çekebilir