Battle Royale oyunu Fortnite için yeni bir güncelleme yayınlandı

Hürkan Çalışkan 7.08.2018 - 15:08
Fortnite oyuncuları için 5.20 güncellemesi geldi.

Epic Games’in geliştirdiği ve aynı zamanda yayıncılığını üstlendiği, ortalığı kasıp kavurmaya devam eden Fortnite, 5.20 güncellemesi ile bazı yeni içerikleri oyuna dahil ediyor.

Çift Namlulu Pompalı Tüfek ve Dengeli Fırtına oyuna dahil oluyor

Battle Royale oyunlarının sayısının git gide fazlalaştığı ve rekabetin giderek arttığı bugünlerde PUBG ve Fortnite gibi zirve yarışı halinde olan oyunlar, oyunlarına ekledikleri yeni içerikler ile hali hazırda yer alan oyuncu kitlesini korumaya çalışıyor. Üstelik Fortnite, neredeyse her hafta getirdiği yeni modlar, silahlar ve özellikler ile bunu başarıyor diyebiliriz.

Fortnite'ın yeni bir mod ve silah içeren güncellemesi yayınlandı

Fortnite için yayınlanan 5.20 güncellemesinde yeni silah olarak Çift Namlulu Pompalı Tüfek oyunun Battle Royale kısmına dahil oluyor. Kısa mesafe içerisinde oldukça etkili olduğu belirtilen yeni tüfek, iki atışı ile rakibe ciddi zarar verecek gibi görünüyor. Battle Royale modu için gelen bir diğer içerik ise Dengeli Fırtına olarak adlandırılıyor. Yeni modda güvenli hiç bir yerin olmadığı belirtilirken, oyuncuların güvende kalmak için fırtına çemberinin merkezine gitmesi gerekiyor.

Fortnite'ın yeni bir mod ve silah içeren güncellemesi yayınlandı

Dünyayı Kurtar modu için ise Sismik Çarpma özelliği ile Kara Viking Ragnarok oyuna dahil oluyor. Bununla birlikte yine Dünyayı Kurtar modu içerisinde yer alacak olan Sürü Mücadeleleri ile oyuncular, becerilerini test ederek çeşitli ganimetler kazanabilecek. Ayrıca yeni güncelleme çeşitli hata düzeltmelerini ve oynanış kolaylaştırmalarını da içeriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'ın yeni bir mod ve silah içeren güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir