Fortnite'tan ömür boyu ban yiyen oyuncu hüngür hüngür ağladı

Ahmet Özçilingir 5.11.2019 - 10:59
Epic Games'in kılıcı keskin!

Epic Games profesyonel Fortnite oyuncusunu ömür boyu Fortnite'tan banladı. Profesyonel Fortnite oyuncusu FaZe Klanı üyesi Jarvis Kaye Fortnite oynamaktan ömür boyu men edildi. Kaye'in kalıcı Fortnite yasağı, YouTube'a gönderdiği duygusal bir özür videosunda doğrulandı. Faye kendi Youtube kanalında yayınladığı videoda neden ban yediğini de açıkladı. 

Profesyonel oyuncu Fortnite'dan ömür boyu ban yedi

Epic Games, Fortnite'ta hile kullanan oyuncunun gözünün yaşına bakmadı. Kendi kanalında oldukça duygusal bir video yayınlayarak Fortnite'ta aimbot kullandığını (hedefe otomatik kilitlenme) itiraf eden Kaye'nin özrü karşılık bulmadı. Oyunlarda hileye sıfır tolerans parolasına sıkı sıkıya bağlı kalan Epic Games Store, profesyonel oyuncuyu Fortnite'tan ömür boyu men ederek, hile konusundaki hassasiyetini de göstermiş oldu. Kaye'nin aimbot kullanması aslında Youtube'da yayınladığı videolarda açıkça görülüyordu. Kaye hileyi farklı bir hesapta kullanmasına ve o sırada bir turnuvada olmamasına karşın Epic Games'in cezasından kaçamadı. Epic Games, Kaye'nin orijinal hesabına da kalıcı ban uyguladı. Kaye bir özür videosu yayınlamış olmasına karşın Epic Games kararından geri adım atmadı. 

Yorumlar 38
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2020 10:19
la bi hile yaptı diye niye yaptınız lan oyunda hangi hileciler var ztn şimdi battılar en iyi oyuncunuz oydu şu anda sokaklarda dileniyosunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2019 17:28
burda bebenin üzüldügün acc sini kaybetmek değil hayat boyu epic in yaptığı hiçbirseye katılamamak. epic i tebrik etmek lazım ninjanında başını çektigi proların laflarına kulak asmayıp tutumunu değiştirmemesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2019 23:58
WORLD OF TANK HİLENİN KRALI VAR AİM BOT SERBEST HER TÜRLÜ HİLE BULUNUR HATTA OYUNU YAPAN RUS MÜHENDİS KENDİSİ HİLE KULLANIYORMUŞ 100 DOLAR VERİP ÖMÜR BOYU HİLE ALANLAR VAR VE HİÇ BİR YAPTIRIM YOK LANET ETTİM OYUNU BIRAKTIM BU OYUNDAN UZAK DURUN ARKADAŞLAR.
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2019 02:52
kesinlikle haklısın güzel oyunu mundar ettiler bende bıraktım hileciler ve aptalca yönetimi yüzünden oyunun tüm dinamikleri değişti .daha çok para hırsı batırdı bu oyunu aman ha bulaşmayın bu oyuna bu oyuna vereceğiniz para ile steamden canavar gibi oyunlar alırsınız benden demesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2019 03:03
Hile yaparsan işte adamı böyle sikerler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2019 22:35
Adamlar torba torba para dağıtıyor turnuvalarda böyle şeref dışı davranışlarda bulunan oyuncular tabiki bu paraları hak etmiyorlar. Çok doğru bir hareket. Bu hile işi ya vardır ya yoktur arkadaşlar. Grisi yok bu işin. Bir insanın hile hurdayla vicdanı rahatsa o insan zaten iflah olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'tan ömür boyu ban yiyen oyuncu hüngür hüngür ağladı
İlginizi Çekebilir