Franck Ribery FIFA 20'de kendini, kendine benzetemedi

Furkan Güler 18.10.2019 - 16:37
Duruma ilişkin verilen cevap daha komik.

Oyun dünyasında futbol denince akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi olan FIFA 20, bu kez ünlü futbolcu Franck Ribery sayesinde gündeme geldi. Vakti zamanında ülkemizde Galatasaray forması altında da oynayan ünlü yıldız, FIFA 20'de kendisini tanıyamadı. Çocukları ile FIFA 20 oynadığını belirten futbolcu, EA Sports'u da ekleyerek Twitter üzerinden paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda kendisini tanıyamadığını belirten Franck Ribery'e cevap ise gecikmedi. Ancak cevap, EA Sports yerine Konami'den geldi. eFootball PES'in resmi Twitter hesabından ünlü futbolcunun oyun içi görüntüsünü futbolcuya cevap olarak atan Konami, PES hayranlarını güldürdü. Açıkçası, Franck Ribery'nin yeni PES oyununda FIFA'ya nazaran daha çok benzediği açıkça belli. Karakter modellemesi açısından başarılı olan PES serisi, bu sene bu tarafta farkını yine ortaya koymuş.

Franck Ribery FIFA 20'de kendini, kendine benzetemedi

Oyun üreticileri arasında böylesine tatlı atışmaların yaşanması oldukça güzel. Oyuncuların da hoşuna giden bu durum, hem rekabeti daha çok yükseltiyor, hem de oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Bakalım yaşanan bu olaydan sonra FIFA 20 geliştiricileri, Franck Ribery'i yeniden modelleyecek mi?

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 20.10.2019 23:28
evet, FIFA bence de şu yüz işine doğru düzgün bir ekip görevlendirmeli... tamam, bence de Frank Ribery hiç benzememiş ama PES 2020'deki Ribery de çok donuk be kardeşim!... yani ne diye sürekli donuk yüz ifadesine sahip futbolcular yapıyorlar ki?...sanki zorla oyuna aktarılmış gibi duruyorlar... özellikle Süper Lig takımlarındaki futbolcuların çoğu hiç benzemiyor FIFA oyunlarında... FIFA da bi beceremedi şu yüz olayını...neyse... benim için çok büyük bir sorun değil... yüz olayı hariç diğer her şey gayet güzel FIFA oyunlarında...
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2019 19:43
Pes o konuda devrim yapmış ne donuğu kojimanın oyun motoru yüz için 100 kamera kullanıyor gerçekten daha gerçek yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
ouz1905
ouz1905 19.10.2019 20:23
fifa bunu çok sık yapıyor. oyunda yüzü real face olarak ekli olan oyuncuyu farklı liglere falan vs gidince yada sonanda transfer olunca sonraki seride oyundan yüzü çıkıyor. bu saçmalığın olmaması için fifa nın bu konuyla doğrudan ilgilenen bir ekip kurması lazım. ribery nin dışında adebayorunda real face olan yüzü fifa 20de oyundan kaldırılmış. real face olayı çok önemli oyundan yüzünün çıkması gerçekçiliği baltalıyor. ülkemizde de ne yazık ki bunun örneği oldu. fifa 17 de real face olan mariano daha sonrasında gs ye geldikten sonra fifa 18de ne yazık ki real face olan yüzü kaldırıldı. biz fifa da real face olan oyuncuların sayısının artmasını beklerken zaten olan oyuncuların sonraki oyunda hangi sebeple olursa olsun kalkması çok can sıkıyor. bir yandan ekleniyor tabi yeni yüzler ama fifanın bu konuda sadece birkaç önemli futbolcuya odaklanıp diğerlerinin yıllardır değiştirmemesi bile uzun süre güncellemesi bile bu durumu ne kadar önemsediğini! gösteriyor. yahu rakitic yıllardır saçları kısa 5 yıldır oyunda hala uzun. ülkemizde Mehmet topal örneği var. khedirada aynı durumdaydı twitterdan easportsu etiketleyip saçımı kısaltın dedide kısaldı. ben birebir her yıl değişsin demiyorum ama en azından aşırı uzunken bir oyuncu bunu kısalttıysa bi zahmet kısaltın. güncel olması gerçekten önemli. ribery bunu iyi ki yazdı keşke mariano ve Mehmet topalda yazsaydı resmi sayfayı etiketleyip. ben real face Türk oyunculardan kurulu ultimate teamde takım kuruyorum çok sayıda Türk oyuncuda real face oldu ama Mehmet topalın saçı artık sırıtıyor be arkadaş :)
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2019 00:08
oyunda yeni yüz demek oyunun kasması demek cod da bak rakipler hep maskeli bir kaç ana düşman var far cry de tüm düşmanlar aynı adam, fifa uyanık nasılsa her yıl 500 tl aynı oyuna para veren andavallar var oda her çeşit çakallık yapıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2019 16:08
FIFA bu sene bitti artık koltuk konami nin yaşasın yeni krall
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2019 13:15
Sergen e benzemiş bildiğin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2019 00:43
Fifaya nazaran daha çok mu benziyor? Fifadaki yanından bile geçmiyor bu kadar taraflı olmayın ya..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Franck Ribery, FIFA 20'de kendini kendine benzetemedi
İlginizi Çekebilir