Gameinformer'ın Şubat ayı kapağı Sekiro: Shadows Die Twice oldu

Ahmet Özçilingir 10.01.2019 - 16:21
Sekiro: Shadows Die Twice'tan yeni bilgiler

From Software'in yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice önümüzdeki ay Gameinformer'ın kapağını süsleyecek. From Software ile gerçekleştirilen özel röportaj sonrasında ise Sekiro: Shadows Die Twice ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Sekiro: Shadows Die Twice'tan yeni bilgiler

Adeta kendi oyun türünü yaratan From Software, Souls serisi oyunları ile büyük bir kitlenin beğenisini kazandı. Dark Souls serisi ve Bloodborne kısa zamanda büyük kitlelere ulaşmayı başardı. PlayStation 4 Xbox One ve Pc için geliştirilen Sekiro: Shadow Die Twice ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunda karakter gelişim sistemi oldukça farklı olacak. Öldürdüğümüz düşmanlardan altın ve deneyim puanı kazanabileceğiz. Seviye atlamakta kullanacağımız Deneyim puanlarını karakterimizi geliştirmemize yarayacak. Belirli eşyaları bularak yetenek ağacını açabileceğiz. Her seviye atladığımızda aldığımız yetenek puanları ile ise üç kategoriye ayrılmış olan yetenek ağacında kullancak, hem karakterimiz hem de protez kolumuzu geliştirebileceğiz. Oyunun yönetmeni  Hidetaka Miyazaki oyunda temel olarak kılıç kullanacağımız ancak farklı sınıfların farklı özellikleri de olacağını belirtiyor. Örneğin "Samuray" yetenek ağacı ile "The Shinobi" yetenek ağacı özellikleri farklı olacak. Sekiro: Shadows Die Twice 22 Mart 2019'da yayımlanacak.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2019 12:15
Oyunda PAUSE seçeneği olması ve ölünce topladığımız parayı tecrübeyi kaybetmeyecek olmamız çok canımı sıktı.Fromsoftware havası nasıl yakalanacak böyle bilmiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gameinformer'ın Şubat ayı kapağı Sekiro: Shadows Die Twice oldu
İlginizi Çekebilir