Ghost of Tsushima, 2014 yılından bu yana geliştiriliyor

Furkan Güler 1.11.2017 - 10:14
Sucker Punch oyunu yakın zamanda piyasaya sürebilir.

Son olarak inFamous: Second Son ile sevenlerinin karşısına çıkan Sucker Punch, Paris Games Week sırasında gösterdiği Ghost Tsushima ile PlayStation 4 severlerin karşısına tekrar çıkmaya hazırlanıyor. Geliştiricilerin belirttiğine göre Ghost of Tsushima, yaklaşık 2014 yılının başından bu yana geliştiriliyor. inFamous: Second Son'ın bitiminden hemen sonra başlanan oyun projesi, söylentilere göre açık dünyada bizlere güzel bir macera sunacak. Ayrıca tanıtım akşamında yayınlanan görüntülerin, PlayStation 4 tarafından gerçek zamanlı olarak işlendiğini belirtti. Yani eğer geliştiriciler sözlerinin arkasında durursa, tanıtım videosunda gördüğümüz görüntülerin aynısını oyunun içerisinde de göreceğiz.

Ghost of Tsushima bizleri oldukça eski tarihleri götürecek

Ghost of Tsushima'da klanların hakim olduğu Japonya topraklarını işgal eden Moğol ordusuna karşı savaşacağız. Gerçek tarihi olaylara dayanan oyunda, bir samuray olarak özgürlük mücadelesi vereceğiz. Gizlilik unsurlarının da bolca olduğu oyun, muhtemelen 2018 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkacaktır. Ayrıca Sucker Punch, bu sefer açık dünya elementlerinin oyuncuya daha fazla özgürlük sunacağını söylüyor.

Şahsen bir Batı stüdyosunun Japonya tasviri nasıl olacak oldukça merak ediyorum. Çünkü genellikle Batı stüdyoların ortaya koyduğu Japonya temalı oyunlar, klişeler üzerine kurulmuş sığ oynanış dinamiklerinden oluşuyor. Bakalım Sucker Punch bizleri şaşırtabilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 16:23
Adam gibi samuray oyunu yok iyi gelir tabi dövüş mekanikerini batırmadıkları sürece.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima, 2014 yılından bu yana geliştiriliyor
İlginizi Çekebilir