Ghost Recon Wildlands'te gözleri yaşartan MGS göndermesi

Furkan Güler 12.04.2018 - 14:49
Ubisoft, Kojima efsanesini unutmadı.

Ubisoft'un geride bıraktığımız dönemlerde piyasaya sürdüğü Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, oyuncu sayısını yavaş bir ivme ile yükseltmeye devam ediyor. Çeşitli güncellemeler ile oyunu ayakta tutan Ubisoft, açık dünya ve gizlilik / strateji çatışma öğelerini harmanlayarak yeni güncellemeleri de bu mekaniklere uygun halde çıkartıyor. Daha öncesinde Predator karakterini oyuna getiren geliştiriciler, bu sefer Ubisoft'un ikonik karakteri olan Sam Fisher'ı getirdi. Splinter Cell oyunlarının ana karakteri olan Sam Fisher, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'e gelen ek paketli görevde, Metal Gear Solid serisinin ana karakterlerinden olan Solid Snake'e gönderme yaptı.

Wildlans'in yeni güncellemesinde Solid Snake göndermesi

Serinin sevilen karakteri Grim ile konuşan Sam Fisher, bandanalı ve askeri üslere sızan karakterden bahsediyor. Bunun üzerinde Grim, onun emekliye ayrıldığını bildiriyor. Bu haber sonrasında üzülen Sam Fisher, kendisine gönderme yaparak tek başına kaldığını söylüyor. Kojima'nın ortaya koyduğu efsane seri Metal Gear Solid'in eski oyunlarında da bu tarz göndermelere rastlamıştık. Hatta bir oyunda Snake hem Sam Fisher'a, hem de Syphon Filter'ın ana karakteri olan Gabriel Logan'dan bahsetmişti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2018 15:22
Sam'in "It's only me" lafı duyugsal olarak içimde bayağı bir kasırga yarattı. Mükemmel yedirmiş o kısmı Ironside. Ubi'yi de tebrik ediyorum gönderme için. Özledik reyiz, senin hikayeyi de adam gibi noktalasınlar artık.
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2018 12:43
Aynen ya ağlattı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2018 17:19
Gabe logan dediniz de Syphon Filtrt ne efsane bir seriydi ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost Recon Wildlands'te gözleri yaşartan MGS göndermesi
İlginizi Çekebilir