Goat Simulator'ın geliştiricisi PewDiePie ile ortak oyun yapıyor

Furkan Güler 1.11.2017 - 11:10
Oyunda yine absürd öğeler tavan yapmış durumda.

Yarım kalmış oyun fizikleri internet yayıncılarını da kullanarak milyonlara ulaşan Goat Simulator'ın geliştiricisi yeni oyunu için kollarını sıvadı. Oyunun baş tasarımcısı Armin Ibrisagic, kendi stüdyosu olan Double Moose Games'i kurarak yeni oyununun geliştirilme sürecine PewDiePie'ı da dahil etti. YouTube üzerinden oldukça büyük kitlelere ulaşan PewDiePie, Goat Simulator sayesinde eğlenceli videolar çekebiliyordu.

Animal Super Squad adını alan oyun, yine absürd oynanış mekanikleri ile platform öğesini seven oyuncular için geliyor. Twitch ve YouTube yayıncılarına eğlenceli içerik çıkartması için geliştirilen oyun, muhtemelen yayıncılar aracılığı ile oldukça büyük kitlelere ulaşacaktır. Goat Simulator'da oldukça şanslı olduğunu söyleyen geliştirici ekip, aynı şansı Animal Super Squad oyununda da yakalayacağına inanıyor.

Ancak absürd oynanış dinamiklerinin tekrar oyuncuya sevdirmek biraz zor olabilir. Hali hazırda sadece tüketim üzerine kurulu olan video oyun sektöründe bir öğenin modası geçtiğinde aynı öğeyi oyunculara satmak oldukça zorlaşmış durumda. Herhangi bir hikayesi olmayan ve co-op desteğinin de olmayacağı oyun Steam üzerinden satılıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 12:19
Ben de nedense o şansı bir daha yakalayamayacaklarını düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Goat Simulator'ın geliştiricisi PewDiePie ile ortak oyun yapıyor
İlginizi Çekebilir