Yeni güncelleme ile God of War fotoğraf moduna kavuşuyor

Ahmet Özçilingir 10.05.2018 - 10:40
Gülümse Kratos çekiyorum!

Geçtiğimiz Nisan ayında çıkışını yaparak ortalığı kasıp kavuran God of War'a, daha önce duyurulan fotoğraf modu, son güncelleme ile birlikte oyuna ekleniyor. PlayStation.Blog'dan paylaşılan duyuruya göre, oyuna fotoğraf modunu ekleyen güncelleme şu an indirilebilir durumda.

Son güncelleme ile birlikte God of War'ın fotoğraf modu sonunda oyuna ekleniyor

God of War çıkışını gerçekleştirmesinin hemen ardından, düzenlenen bir canlı yayında,  kreatif direktör Cory Barlog, oyunun fotoğraf modunu göstermişti.

 God of War'un fotoğraf modu beklediğinizden daha iyi olacak

Oyundaki görkemli anları, muhteşem manzaraları yakalama şansı bulacağımız fotoğraf modu ile birlikte, sonunda Kratos'u, gülerken de yakalayabileceğiz. Fotoğraf moduna eklenen bir özellik ile birlikte,
Arteus ve Kratos'un yüz ifadelerini değiştirebilmek de mümkün olacak. Fotoğraf modunda bulunacak filtreler ile, çekilen fotoğrafları düzenlemek de mümkün olacak. Oyuncular, bir yandan oyundaki epik anların heyecanına kendini kaptırırken, diğer yandan da Nordik mitolojisinin benzersiz coğrafyasında fotoğrafçılık kabiliyetlerini de sergileyebilecekler. Önümüzdeki günlerde karşımıza oldukça enteresan God of War manzaralarının çıkmasını bekleyebiliriz. Oyuna fotoğraf modunu ekleyen 1.20 güncellemesi kullanılabilir durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'ın fotoğraf modu yeni güncelleme ile oyuna ekleniyor.
İlginizi Çekebilir