Doom II: Hell on Earth'ü daha önce hiç böyle görmemiştiniz

Mehmet Atilla Turan 3.07.2018 - 23:09
Yeni özellikler ile beraber yeni bir video yapımcı tarafından yayınlandı.

16 bitlik dönem herkes tarafından, aklında hayal meyal da olsa, cam gibi net gibi de olsa, unutulmaz. PC'de bulunan Doom klonları gitgide artarken id Software'in oyunculara sunduğu Doom II: Hell on Earth, zamanın en sağlam FPS oyunlarından biri sayılmıştı. Halen aktif bir oyuncu ve mod yapımcı kitlesine de sahip olan Doom II'nin öyle bir modu var ki, eskiden oynadığınız Doom II'yi hiç ama hiç anımsatmıyor. "Doom Slayer Chronicles" olan bu mod, grafiksel anlamda Doom II'ye tamamen ayrı bir tat katmayı başarıyor.

Yapımcıya göre mod bu yaz tamamlanacak.

Mod yapımcısı "bifurcator_x", yayınlanan GZDoom motorunu sonuna kadar kullanarak moduna muhteşem efektler ve silahlar ekliyor. Bu modda dinamik ışıklar, gelişmiş ve yüksek kalitede kaplamalar ve büyük oranda geliştirilmiş ses dosyaları bulunuyor. Yani daha önce Doom oynamamış ve "Eski oyunlar ile alakam olmaz." diyen birine gösterilmesi gereken muhteşem bir mod olmuş.

bifurcator_x'in yakında yayınlayacağı modun son düzenlemeleri yapılırken, bir video da yayınlandı. Videoda GZDoom motorunun sağladığı dinamik ışıklar ve sıcağa karşı verilen efektler bulunuyor. Videoyu ise aşağıdan izleyebilirisiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2018 00:36
Videodan hiç birşey anlamadım
oXelight
oXelight 5.07.2018 18:13
Videodaki gizem yazıda gizli. OKU!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Göz alıcı Doom II: Hell on Earth modunun çıkış tarihi yakınlaştı
İlginizi Çekebilir