Grand Theft Auto: Online yeni araçlarla donatılmaya devam ediyor

Mehmet Atilla Turan 3.01.2018 - 22:07
Tozlu topraklı yolların yeni gözdesi.
Doomsday Heist'dan sonra Grand Theft Auto: Online'a eklenen yeni araçlar ve etkinliklerin sonu gelmiyor. Doomsday Heist'ta araçlar, görevler ve yeni eşyalar konusunda bir hayli kendini aşan Rockstar, birkaç hafta sonrasında farklı araçlar ekleyerek (hatta bir tanesini oyunculara hediye ederek) 2018 yılına harika bir şekilde giriş yapmıştı ve oyuncuların yeni yılını kutlamıştı. Her ne kadar yılbaşı geçeli birkaç gün olsa da Rockstar, GTA:Online'a yeni içerikler eklemeye devam ediyor.

Sıra yeni bir ralli arabasında

Doomsday Heist'ın çıkışından beri eklenen yeni arabalar, güncellemenin gözdesi olarak kabul ediliyor. İlk olarak SUV, sonra klasik ve sport araçları ile devam eden güncellemelerin sonuncusunda ralli için özel hazırlanmış bir araç bulunuyor. Annis Savestra Sport Classic, son eklenen güncelleme ile oyun içinde belirli satış yerlerinde satışa çıktı. Bununla beraber halen yılbaşı havasını kapatmayan Rockstar, çoğu yat, apartman dairesi ve araçlarda indirim fırsatlarını devam ettiriyor.

Tabii, bu tür eşyaların alınması için yüksek bir miktarda para gerektiği doğru, fakat Rockstar belirli etkinliklerde çifte GTA$ ve RP hediye etmeye devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grand Theft Auto: Online'a yeni araçlar eklenmeye devam ediyor
İlginizi Çekebilir