GTA 5'in en eğlenceli modlarından bir tanesi nihayet yayınlandı

Furkan Güler 26.02.2018 - 14:46
GTA 5'in ilginç modları sayesinde Los Santos artık tamamen sizin emrinizde!

2013 yılında eski nesil konsollar olan PlayStation 3 ve Xbox 360'a çıkan, daha sonrasında PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen, en sonunda ise PC platformuna çıkan Grand Theft Auto 5'in en eğlenceli modlarından bir tanesi yayınlandı. Dragon Ball serisinin ana karakteri olan Goku olabileceğiniz oyun modunda Los Santos'un altını üstüne getirebiliyorsunuz. Dragon Ball serisinin hayranları bu moda hayran kalacaktır keza mod içerisinde Son Goku'nun SSJ, SSJ2, SSJ3 ve SSJ4 hallerine dönüşmek mümkün durumda. Her bir formda daha da güçlenebildiğiniz modu oynarken, formunuz ne kadar gelişmiş ise attığınız her yumruk daha sert oluyor.

GTA 5 için Dragon Ball modu yayınlandı

Uçabildiğiniz, kaçabildiğiniz, hızlıca hareket edebildiğiniz oyun modunda ayrıca Destructo Disc, Ki Blast, Kamehameha ve Genki Dama gibi Dragon Ball'un ikonik özelliklerini de kullanabiliyorsunuz. Şimdilik erken erişimde olan modun animasyonları yer yer sırıtsa da, geliştirici gerekli desteği topladığında modu geliştireceğine dair söz veriyor.

Oldukça fazla süper kahraman moduna sahip olan Grand Theft Auto V'in bu mod ile birlikte oyuncuya fazlasıyla özgürlük verdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. İlgili modu sitesinden indirebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2018 19:47
Ne 5i hala ya 6 çıksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA 5'in en eğlenceli modlarından bir tanesi nihayet yayınlandı
İlginizi Çekebilir