1/2

Hearthstone: Curse of Naxxramas (Sizden Gelenler)

Simay Ersözlu 4.08.2014 - 11:27
Kel'Thuzad'ı özlediniz mi?
Naxxramas Geri Döndü!
Bir zamanlar Kirin Tor'un Mage'lerinden biri olan, sonradan Arthas'a hizmek etmek için Lich'e döndürülen Kel'Thuzad'ın önderliğindeki Naxxramas bu sefer Hearthstone: Curse of Naxxramas'ta karşımıza çıkıyor. Hearthstone'nun bu yeni ek paketi; The Arachnid Quarter, The Plague Quarter, The Military Quarter, The Construct Quarter, Frostwyrm Lair olmak üzere beş farklı kanattan oluşuyor ve Naxxramas'taki boss'ları temsil ediyor. Son boss'umuz olan Kel'Thuzad, belli ki hala Scourge istilasını yaymakta ısrarlı.

Hearthstone: Curse of Naxxramas (Sizden Gelenler)
22 Eylül'de çıkan Curse of Naxxramas'ın ilk kanadı olan The Arachnid Quarter ile serüven başlamış oldu. Beş farklı kanattan oluşan Naxxramas'ın her hafta bir kanadı açılacak. İlk kanat oyunculara ücretsizdir. Daha sonrakilerin her biri €5.99 ya da oyun içi gold ile 700'e satın alabileceksiniz. Bunun yanı sıra her kanadı tek seferde satın almak isteyenler €21.99 ödeyerek sahip olabilirler.

The Arachnid Quarter
Toplamda 15 tane boss bulunuyor. İlk açılan bu kanatta, hepsinde olduğu gibi üç boss bulunuyor, bunlar: Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina ve son boss Maexxna. Her boss'u yendiğimizde bir çift kart kazanıyoruz. Son boss'u yendiğimizde ise Legendary karta sahip olabiliyoruz. Her kanat iki farklı zorluktan oluşuyor: Normal ve Heroic. İlk başta normal zorlukta başlıyoruz, eğer üç boss'u da yenebilirsek, Heroic mod karşımıza çıkıyor. Naxxramas'taki boss'lar daha önce oynadıklarınıza benzemeyceğine eminim, zira onları yenmek pek de kolay görünmüyor. Normal modu geçtiken sonra, Heroic modda aynı üç boss'umuz daha da gelişmiş, hero power'ları güçlenmiş ve canları artmış olarak görüyoruz. Açıkçası bazen delirecek duruma gelebiliyorsunuz, hele ki son boss'larda...

Hearthstone: Curse of Naxxramas (Sizden Gelenler)
Yeni Kartlar ve Class Challanges
İlk kanattaki üç boss'u Normal modda geçebildiğimiz takdirde Class Challange modunda oynama şansı kazanıyoruz. İlk kanat olan The Arachnid Quarter'ta ise iki sınıf açılıyor: Druid ve Rogue. İki sınıftan biriyle oynayıp yendiğiniz takdirde, oynadığınız sınıfa özel karta sahip olabiliyorsunuz. Bir başka göze çarpan özellik ise yeni kartların eklenmiş olması. Naxxramas'ta otuz yeni kart karşımıza çıkıyor; 21'i neutral ve 9 tanesi ise sınıflara özel kartlar.