Hitman: Definitive Edition sürümünün çıkış tarihi belli oldu

Nagihan Selin İnce 5.04.2018 - 19:48
Ajan 47'yi özleyenler?

Warner Bros. ve oyun geliştiricisi IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman'in mayıs ayında piyasada olacağı duyuruldu. Oyun, serinin severleri ile 18 Mayıs 2018'de buluşacak. Hitman: Definitive Edition'a, Ajan 47 için IO'nun daha önceki çalışmalarından esinlenilmiş yeni kıyafetler eklenecek. Kıyafetler Freedom Fighters, Kane & Lynch ve Mini Ninjas oyunlarından olacak.

Hitman: Definitive Edition Mayıs ayında oyun severler ile buluşacak

The Definitive Edition oyun için daha önce yayınlanmış tüm içeriğe sahip olacak. Hitman'in birinci sezonunda yapılmış olan tüm güncelleştirmeler Hitman: Definitive Edition'da yer alacak. Oyunun çıkış tarihi aynı zamanda IO Interactive firmasının 20. kuruluş yıl dönümü, Freedom FightersKane & Lynch ve Mini Ninjas oyunlarından tasarlanmış olan kıyafetler 20. yıla özel paket. Ayrıca yılın oyunu içeriğindeki görevler ve silahlar bu sürümde de yer alacak.

18 Mayıs tarihinde PS4 ve Xbox One için piyasada olacak The Definitive Edition için Marvel'dan David Haddad potansiyel bir filmin yakın zamanda gerçekleşmeyeceğini söylese de hala bu konunun tamamen kapanmadığını da dile getirdi. Şimdilik oyunlar ile ilgileniyor gibi dursalar da belki Marvel, Hitman için kolları sıvar. 


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2018 20:43
mükemmel haber türkçe desteğide var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman: Definitive Edition sürümünün çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir