Hitman Sniper kısa süreliğine mobil platformlarda ücretsiz!

Furkan Güler 30.01.2018 - 11:26
Kampanya bitmeden oyunu hemen indirin.

Hitman ve birçok oyun ile birlikte gizlilik unsurunu oyunculara sevdiren geliştiriciler, Hitman'in mobilde yer alan yan oyunu olan Hitman Sniper'ı bir süreliğine ücretsiz yaptı. Sadece Google Play üzerinde ücretsiz olan oyunu ücretsiz bir şekilde indirmek için 4 gününüz var. Mobil platformlarda bulunan Contract Killer: Sniper oyununa benzeyen Hitman Sniper'da, sadece keskin nişancı dürbünü ile görevleri bitirmek durumunda kalıyorsunuz. Düşmanları sadece öldürmeyip onları şüpheli ölümlere boğabileceğiniz oyunun görevlerinde kullanılmak üzere onlarca çevresel faktörler bulunuyor.

Hitman Sniper, mobil platformda kısa süreliğine ücretsiz oldu

Böylelikle çevresel faktörleri kullanarak arkanızda iz bırakmadan görevleri bitirebilirsiniz. Normalde 2.99 TL olan oyunun içerisinde mikro ödemelerin de yer aldığını belirtelim. Hitman Go'ya nazaran daha az stratejik öğe içeren oyunu sıkı bir Ajan 47 hayranıysanız kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Keza kesin nişancı oyunları arasında Hitman Sniper için mobil platformlarda bulunan en iyi oyunlardan bir tanesi diyebiliriz. Oyun App Store ise henüz ücretsiz değil ancak geliştirici ekip Google Play kampanyası sona erdikten sonra App Store için de kampanya düzenleyebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
KingHayran
KingHayran 31.01.2018 09:46
Vallaha sağolun sizin sayenizde gördüm haberi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman Sniper kısa süreliğine ücretsiz!
İlginizi Çekebilir