Injustice 2 Legendary Edition sürümünde bizi neler bekliyor?

Ersin Kılıç 16.05.2018 - 15:36
Oyunun bu yeni sürümünde neler var?

Injustice 2 Legendary Edition, oyunun şimdiye kadar çıkmış olan tüm içeriklerini bir araya getiriyor. Biz de yaptığımız bu video İncelemesi ile oyunun bu özel paketiyle birlikte gelen içeriklere göz atıyor ve son yılların en iyi dövüş oyunlarından birini, bir kez daha hatırlıyoruz. 

Injustice 2 Legendary Edition Video İnceleme

Injustice 2 legendary Edition detaylı inceleme

Oynanış ve hikaye örgüsü olarak ön plana çıkan Injustice 2, DC Comics'de yer alan karakterleri bir kez daha bir araya getiriyor ve oyuncuların kontrolüne bırakıyor. Oyunun bu noktada en sevilen yönlerinden birisi, tıpkı çizgi roman serisinde olduğu gibi karanlık bir atmosfere sahip olması. İşte geçtiğimiz yıl çıkan oyunun, Legendary Edition sürümü oyunu bir adım daha ileriye götürüyor ve birbirinden güzel karakterler ile birlikte daha keyifli bir hale getiriyor.

Eğer Injustice 2 oynamadıysanız ve oynamak istiyorsanız, Injustice 2 Legendary Edition sizin için en uygun olan sürüm. Oyunun sahip olduğu tüm içeriklere sahip olan bu sürüm, halihazırda keyifli olan bir oyunu daha da eğlenceli bir hale getirmeyi başarmış.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Injustice 2 Legendary Edition Video İnceleme
İlginizi Çekebilir