İnternet Kafe'de yakalanan çocuk, baba dayağından kurtulamadı

Furkan Güler 26.03.2018 - 16:15
"Beyler babam ss, gank gelebilir dikkat edin"

Video oyunlar ile vakit geçirmek hepimizin en büyük hobilerinden bir tanesi haline geldi. Ancak bazı durumlarda bu hobiyi abartıp, oyun oynamayı bir yaşam tarzı haline getirdiğimizde iş bağımlılığa kadar gidebiliyor. Bu yüzden video oyunlar ne kadar zevkli olsa da, video oyunlar için günlük hayattaki amaçlarımızdan hiçbir zaman şaşmamalıyız. Okul veya iş hayatımızı video oyunlara göre endekslediğimizde, maalesef sonucunda başarısızlıkla karşılaşabiliyoruz. Bu sefer ise bunun başka bir örneği Kilis'ten geldi.

İnternet kafede yakalanan çocuk, babasından dayak yedi

Kızgın bir baba, okula gitmek yerine vaktini internet kafede geçiren oğlunu LoL'de orta koridora baskın düzenlerken yakaladı. Gerçek hayatta oğluna baskın düzenleyen babanın tepkisi ise fazlasıyla ağır oldu. Oğluna kamusal alanda şiddet gösteren baba, sinirini oğlundan çıkarttıktan sonra internet kafeyi terk etti. Aslına bakarsanız çocuğun biraz boşlukta olduğunu ve belki de bu yüzden başarı hissini video oyunlarda aradığını söyleyebiliriz. Muhtemelen ev ortamında da babası ile sosyalleşemeyen çocuk, eğitim ailede başladığı için sosyal hayatta da bazı sıkıntılara sahip olabilir. Umarız baba ve oğul yakın zamanda barışabilir.

Yorumlar 38
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 1.04.2018 02:03
boktan bi adamin evladi olmak agir bir yuktur su hayatta ... ama insani kamcilar hedeflerini büyütür ... benim boyle iki üc tane arkadasim vardir , babalari bombok adamlar olup kendileri on numara insan 100 numara baba olmus arkadaslar , umarim ki bu cocugun sonuda o arkadaslarim gibi olur ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2018 14:08
baba sevgisi ve yakınlığı göremeyen çocuk kendini sanal dünyaya veriyor. kurtlar vadisi kafası yaşayan baba savunmasız oğlunu dövüyor ve böylece kendi suçunu oğluna yansıtıyor. bunu yaparak kendini ondan daha çok itiyor. ileride altına s-çarken ve tek başına ölmeyi beklerken onu göremeyecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2018 16:39
o çocugun ne çektiğini nasıl bir yasamının oldugunu iyi bilirim aynısı bendede oldu içe kapanık ezik bir kişilik olcak derslerden ülkesinden insanlarından babasından ve asık olmaktan nefret edecek Allah ona güzel imkanlar arkadasla verir ama o hep red edecek imkanları bosa çıkarcak ben gibi üzüldüm
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2018 14:04
boşver dostum kendini öyle şartlandırma. hayatıda reddetme, bu tür şeyler zincirleme reaksiyondur. zorbalar zorbalığa uğradığı için öyle olurlar, izin verirsek bizde nefret ettiğimiz şeye dönüşürüz. inadına tam tersi bir insan ol. hayatı seven, insanları seven, coşkulu ve kendine güvenen, dimdik !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2018 14:02
kendi bedeninden çıkan varlığa nasıl davranıyor. o çocuğun tek ihtiyacı olan şey sevgi ulan. büyük ihtimalle kendi de babasından dayak yerdi, oğluda çocuğuna dayak atacaktır. elin taş olup ..... girsin, sonsuza kadar orada kalsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2018 12:48
Bir çocuğu dayak ile eğitemezsin daha çok soğutursun ve asosyalleştirirsin. O çocuğun psikolojisini düşünemiyorum. Gerçekten üzücü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İnternet Kafe'de yakalanan çocuk, baba dayağından kurtulamadı
İlginizi Çekebilir