İstanbul'da geçen Manmade oyununun yapımı anlatan video paylaşıldı

Furkan Güler 29.01.2018 - 14:53
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde geliştirilen oyun nasıl yapılıyor?

Macera, aksiyon ve keşif öğelerini bir araya getiren ManMade'in yapım süreci ile alakalı yeni bir video paylaşıldı. İstanbul'un gizemli sokaklarında geçen oyunu geliştiren Cbilab Studios ekibinin açıklamalarına göre oyunda yapay zekanın kontrol ettiği şehirde tehlikelere karşı savaşacağız. Ayrıca yapımcının oyun ile alakalı özel bir detay daha paylaştığını belirtelim. 

Yapımcının hikayeye dair açıklaması ise şöyle,

"Oyunumuzun yeteneklerini göstermek amaçlı tasarladığımız sunucu odasına, ana karakterimiz Kaan, kendini İstanbul’daki en prestijli siber güvenlik şirketine alınması için tavsiye eden, gizemli yönetici hakkında daha fazla bilgi elde etmek için girer. Burada elde ettiği deliller onu bu yöneticinin kimliğine yaklaştırsa da işler planladığı gibi gitmez. Kaan’ın bu odada vereceği soğuk kanlı karar oyunun geri kalanını etkileyecek."

Diğer bir yandan Şubat ayında Kickstarter'a çıkacak olan oyunu, arkadaşlarınıza tavsiye ederek bazı hediyeler kazanabilirsiniz. Daha önceden de belirttiğimiz gibi ManMade'in internet sayfasında bulunan e - posta listesine 5 arkadaşını davet eden oyunculara oyunun ilk bölümünü ücretsiz veren ekip, 10 arkadaşını davet eden oyunculara ise oyunun sanal gerçeklik sürümünün ilk bölümünü ücretsiz vereceklerini belirttiler. Eğer aynı şekilde oyuncular 20 arkadaşını davet ederse, oyunun ilk bölümünün yanında müzik albümüne ve dijital sanat kitabına da erişebiliyorlar. Geliştiriciler olayı abartıp 50 arkadaşını davet eden oyunculara ise oyunun tüm bölümlerini (sanal gerçeklik sürümü de dahil) ve fiziksel ödül paketini hediye olarak gönderecek. Son olarak davet edilen kişilerin daveti kabul etmesi gerektiğini belirtelim. Oyunun tavsiye kısmının PC bölümüne buradan, VR bölümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
İstanbul'da geçen Manmade için yeni bir video paylaşıldı
İlginizi Çekebilir