Jeffrey D. Morgan olası Batman rolü için oldukça heyecanlı

Ersin Kılıç 13.03.2018 - 15:59
Ünlü oyuncudan batman açıklaması geldi

Jeffrey Dean MorganBatman olarak görmek ister miydiniz? Bildiğiniz gibi Batman rolü için şu sıralar tam bir karmaşa söz konusu. Ben Affleck her ne kadar şimdilik rolü üstlenmeye devam etse de oyuncunun uzun süredir bu durumdan duyduğu şikayet sık sık karşımıza çıkıyor. Doğal olarak DC hayranları da Batman için sürekli farklı isimleri ortaya atıyor. Nitekim son olarak Karl Urban bu konuda gelen sorulara cevap vermiş ve her türlü teklife açık olduğunu da belirtmişti

Jeffrey Dean Morgan olası Batman rolü için hazır

Tabi bir de olayın diğer yüzü var ama öncesinde Flashpoint çizgi romanı hakkında bilgi sahibi olmayanlara Spoiler, yani keyif kaçırıcı içerik uyarısı yapayım. DC sinematik evreninde Flash filminin Flashpoint hikayesini anlatacağı daha önceden açıklanmıştı. Flashpoint hikayesini okuduysanız, izlediyseniz ya da biliyorsanız bu hikayede Batman'in alternatif biri olduğunu da biliyorsunuzdur.

Flashpoint hikayesinde Barry Allen geçmişe gidiyor ve annesini o trajik olaydan kurtarıyordu. Kelebek Etkisi başlatan bu olay sonrasında diğer kahramanların da bu olaydan etkilendiğini öğreniyorduk. Örneğin ortaya çıkan bu alternatif gerçeklikte Wayne ailesine yapılan silahlı saldırıda Bruce Wayne hayatını kaybediyor ve Thomas Wayne, Batman oluyordu. Hatta bu trajik olay sonrası Martha Wayne, Joker olarak karşımıza çıkıyordu.

Jeffrey D. Morgan olası Batman rolü için oldukça heyecanlı

İşte Flashpoint hikayesi alternatif bir gerçeklikte geçeceği için Batman v Superman filminde Thomas Wayne karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan akıllara geliyor. Hikaye gereği malum kendisinin Batman olması gerekiyor da diyebiliriz. Bu konuda oldukça heyecanlı olduğunu belirten oyuncu Total Film'e bazı açıklamalarda da bulunmuş. "Sonuçta bu DC ve sırada ne yapmaları gerektiğini çözeceklerdir. Ama ben bu karakterin farkındayım ve bunu söylemem gerek. Bu konuda çok heyecanlıyım ve Batsuit'i giymek muhtemelen hayatımın en heyecan verici şeylerinden biri olacak."

Bu açıklamalardan sonra karakterin duruşu hakkındaki bilgilerini de konuşturan Morgan, sözlerine şöyle devam etmiş; "Flashpoint hikayesindeki Batman hakkında bilgim var. Bana göre o, bilirsiniz sadece en karanlık değil aynı zamanda en havalı Batman. Onun acı çeken ruhunu ve tüm hikayesini seviyorum." 

Açıkçası Batman için bu kadar tartışma sürerken ortaya çıkacak Flashpoint hikayesi olaya ilaç gibi gelecektir. Alternatif bir batman görmek ve bunun hikayeye başarılı bir şekilde yedirilmesi DC için çıkış yolu olabilir. Jeffrey Dean Morgan umarım Batman olarak bu filmde karşımıza çıkar. Dahası hazır elinin altında Flash gibi bir karakter varken aslında dönüş hikayesine de alternatif bir gerçeklik sokularak DC evreni yanlışlarından da döndürülebilir. Siz ne diyorsunuz?

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 23:27
Yine bir yanlış seçim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2018 21:36
Batman'in babası the Flash point paradox filmini izlerseniz anlarsınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2018 23:03
DC Universe, Marvel gibi değil, temelsiz bir başlangıç yaptılar ve günü kurtarma filmleri çıkarıyorlar. Ayrıca Justice League hem konu hem de CGI bakımından sınıfta kalmış bir film. Oyunlar bile daha gerçekçi grafik sunuyor.

Sanırım DC evreni için şu ana kadarki en iyi yapım Gotham diyebilirim.
Luke Skywalker
Luke Skywalker 14.03.2018 19:44
Bence de Gotham oldukça iyi, özellikle son 2 sezonu
Luke Skywalker
Luke Skywalker 14.03.2018 19:44
Bence de Gotham oldukça iyi, özellikle son 2 sezonu
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2018 19:01
Dc film evreninin şu ana kadarki en iyi filmi Wonder Woman,dizilerde ise Gotham'dır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2018 18:12
O Batman değil Batman'ın babası. The Flash point paradox filmini izleyin anlarsınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2018 08:06
Bence karakter iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jeffrey D. Morgan olası Batman rolü için oldukça heyecanlı
İlginizi Çekebilir