Kediler ve köpekler, Monster Hunter: World hakkında ne düşünüyorlar?

Furkan Güler 2.02.2018 - 02:15
Evcil hayvanlar oyunu pek fazla sevmedi.

Monster Hunter serisini Monster Hunter World adı altında yeni nesil konsollara getiren Capcom, oyunun geri dönüşlerinden oldukça memnun durumda. Oyun basınından yüksek puanlar alarak oyuncuları heyecanlandıran Monster Hunter World, sahip olduğu içerik yelpazesi sayesinde yüzlerce saat boyunca sıkmadan oyuncuları ekran başına kitleyebiliyor. Oyunda ana karakterimizin yanında gezen kedimiz ise bizlere görevlerde yardım ederek etkin bir rol oynamakta. Ancak oyunda yer alan bu kedileri oyuncular sevse de, gerçek kediler ve köpekler pek fazla ısınamamışa benziyor.

Monster Hunter World ve evcil hayvanlar karşı karşıya!

Twitter üzerinden Monster Hunter World oyuncularının paylaştığı videolar ise bu iddiayı doğrular nitelikle. Monster Hunter World kedilerine şaşkın bir şekilde yapan evcil hayvanların bazıları için, olayı pek kavrayamamış diyebiliriz. Oyunda yer alan kedi ile iletişime geçmek isteyen var gerçekliğini doğrulamak için TV’nin arka tarafına bakan kediler oldukça şirin gözüküyor.

Şimdilik Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında bulunan Monster Hunter World, 60 FPS desteği ile birlikte sonbahar aylarında PC platformuna da gelecek. Eğer konsolunuz yok veya oyunu 60 FPS’te oynamak istiyorsanız, oyunun PC sürümünü beklemenizi tavsiye ediyorum.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kediler ve köpekler, Monster Hunter hakkında ne düşünüyorlar?
İlginizi Çekebilir