Knights Chronicle yeni Kudretlendirme kahramanlarını tanıtıyor

Ersin Kılıç 13.05.2019 - 17:35
Oyuna yeni güncelleme geldi

Netmarble Corp. anime temalı mobil RPG Knights Chronicle için hazırladığı, içerisinde oyuncuların deneyeceği ve eğleneceği tümü yeni Kudretlendirme kahramanlarından oluşan büyük güncellemeyi duyurdu.

Knights Chronicle yeni Kudretlendirme kahramanlarını tanıtıyor

Güncellemeyle oyuncular en başından beri sevdikleri yeni Kudretlendirme kahramanları Ruby ve Esna’yı inceleyebilir. Ruby ve Esna, Kudretlendirme ile istatistiklerini yükseltebilir ve Kudretlendirme maksimum seviyeye ulaşınca ek bir pasif yetenek kazanabilir. Ayrıca Kudretlendirme bu kahramanların görünümlerini de değiştiriyor. Oyuncular Knights Chronicle’da bir Kadim Irk olan Dryan'lar hakkındaki yeni hikaye ile gelen Dryan kahramanı Tarkus'un keyfini çıkarabilir.

Knights Chronicle'a gelecek diğer güncelleme içerikleri:

Nina’nın Zor Zindan'ı için Kıyamet Seviyesi – Bugünden itibaren oyuncular SRR kahraman Nina'nın özel Zor Zindan'ında yeni Kıyamet zorluk seviyesini, iki hafta boyunca gerekenin yarısı kadar enerji miktarıyla deneyebilir.

Arena İçeriği Güncellemesi - Arena'nın yeniden dolma süresi 10 dakikadan 30 dakikaya yükseltilerek oyunculara avantaj sağlandı.

Baş Düşman Savaşı Güncellemesi - Bugünden itibaren oyuncular Baş Düşman Savaşı içeriklerinden daha çok zevk alacakları bol ödüller alabilir.

Knights Chronicle güncellemesini kutlamak için çeşitli fırsatlar da sunuluyor. Oyuncular 7 gün boyunca oyuna giriş yaparak 4 Yıldız SSR kahraman seçici ve 200 Kristal kazanabilir. Knights Chronicle klasik tur tabanlı RPG oynanışı, Japon animelerden esinlenmiş bir tema ve konsol ile PC standartlarında bir hikaye içeriği sunmaktadır. Oyun aynı zamanda zindanlarda gerçek zamanlı 5 kişilik grupla oynayabilme, inanılmaz 3D animasyonlu yetenekleri ile harika ve detaylı görseller ve seçebileceğiniz 100’den fazla kahraman gibi öne çıkan özelliklere sahip.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Knights Chronicle yeni Kudretlendirme kahramanlarını tanıtıyor
İlginizi Çekebilir