Yeni korku oyunu Agony'nin sansürlenen sahneleri yayınlandı

Furkan Güler 1.06.2018 - 11:05
Videoya geçmeden önce sizi izleyeceğiniz görüntüler konusunda UYARIYORUZ! 18+

Büyük beklentiler içerisinde çıkan, ancak doğru düzgün bile çalışmayan yeni korku oyunu Agony'nin sansürlenen görüntüleri yayınlandı. Oyun çıkmadan önce oyunun sansürleneceğini belirten geliştiricilere bu karar karşısında destek çıkan ve oyunun sansürlenmemesi gerektiğine inanan oyuncular, yetkililere tepki göstermişti. Ancak o oyuncuları şimdi tekrar sahneye davet ediyoruz. Çünkü oyunun sansürlenmesi oldukça yerinde bir karar olmuş diyebiliriz. Şahsen eğer bir oyun geliştiriyorsanız, her türlü sahneyi oyuna koyabileceğinizi savunuyorum. Bu sizin kararınız ve bunun doğrultusunda zaten oyunun sansürleneceği konusu sadece oyuncuları ilgilendirir. Ancak hayal dünyanızdaki her sahneyi oyuna koymak için önce bir oyun yapmalısınız.

Agony'nin sansürlenen sahneleri hiç iç açıcı değil

Agony'de doğru düzgün bir mekanik ve hikaye olmadığından böylesine sahneleri oyuna eklemek, Madmind Studios'un sapık ve hastalıklı ruh haline sahip geliştiricilerden oluştuğunu gösteriyor. Görüntüleri izlerken "Acaba daha ne kadar ileriye gidebilirler?" diye kendinize soruyorsunuz. Ayrıca yapılan bu sapıkça eylemlerin bir amacının olmaması, olayı daha da çirkinleştiriyor. Herhangi bir oyunda bebekleri temsil eden objeleri kafamıza göre öldürüp parçalamanın mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. Hali hazırda GTA tarzında olan sandbox oyunlarına çocuk öğesini bu yüzden koymuyorlar.

İlgili görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 43
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
gvnaydn
gvnaydn 8.06.2018 09:30
link çalışmıyor, bir link verin de izleyek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2018 00:12
Tövbe tövbe. O kadar da tahmin etmemiştim. Mübarek ramazan günü. Dikkatinizi çekerim ki kadın yine aciz sex objesi olarak lanse edilmiş. Yazık. Tıpkı Pornografik filmlerde olduğu gibi.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 07:29
Bak bro kendi ağzınla söyledin, adamların cehenneme uygun gördüğü şey aslında dünyamıza benziyor. Bence oyun bu yüzden düşündüğümüzden daha derin ve anlamlı. Cehennem ve dünya mız arasındaki benzerlik korkunç !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2018 14:06
Sadece deli saçması. Böyle şeylere para harcandığına inanamıyorum. O kadar mükemmel duygu yüklü eşsiz hikayelerle dolu sanat eseri niteliğindeki oyunlar varken bu iğrençlik silsilesi nedir. Şunu tutkuyla bekleyip severek oynayan adamın ruh hali normal olamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
KARTALIZMA
KARTALIZMA 5.06.2018 13:06
Kardeşim oyunun geçtiği yer cehennem. Çiçek böcek mi bekliyorsunuz ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 13:28
Oynar mıyım hayır. Ama iyi iş çıkarmışlar yani rahatsız edicilik konusunda. Bence oyun yapımcılarının acilen psikologa görünmesi lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Agony'nin sansürlenen sahneleri ortaya çıktı (18+)
İlginizi Çekebilir