Kratos, yeni mod ile Los Santos sokaklarını birbirine katıyor

Kerem Koldakoç 15.04.2018 - 13:14
Kratos ne işin var orada?

Eğer oyun oynamak için konsol yerine PC tercih edenlerdeniz, iki gündür ortalığı kasıp kavuran God of War furyasına katılamadığınız için içinizde bir burukluk oluşmuş olabilir. İşin kötü tarafı, evet gerçekten çok şey kaçırıyorsunuz. İyi tarafı ise, piyasaya çıkan yeni GTA 5 modu ile Kratos'u PC keyfinize dahil edebilirsiniz. 

Kratos, Los Santos sokaklarını birbirine katıyor

Lê Tu?n Kh?i'nin yaptığı  Kratos—God of War 3 Grand Theft Auto 5 mod'unda, vazgeçilmez Blades of Chaos'larını kuşanmış Ghost of Sparta'yı Los Santos sokaklarına misafir edebilirsiniz . Kratos'u Los Santos sokaklarında ortalığı yerle bir ederken ya da uçan bir planöre yumruk atmaya çalışırken izlemek oldukça garip ama mod'ların amacı da alışılagelmiş şeyleri daha ilginç hale getirmek değil mi?  

Lê Tu?n Kh?i mod sektöründe oldukça tanınmış ve başarılı bir isim. Daha önce de Marvel'in Kara Panter'ini, Guardians of The Galaxy'deki Roket'i ve Robocop motorunu oyuna modlamıştı. Bu modu yüklediğiniz zaman Rockstar'ın Kara Listesine gireceğiniz korkusu olmasın çünkü Rockstar geçen sene resmi bir açıklama ile mod olayına yeşil ışık yaktığını belirtmişti.  

Oyunun mod sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2018 14:26
Amaç nedir bu modda şimdi? Krom kaplı jant kapağı görünümlü KRatos ile mavi heyhüladan dayak mı yemek?
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2018 08:56
Amaç mı bekliyorsun, oyun oynamanın amacını arayamnlardan mısın?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kratos, yeni mod ile Los Santos sokaklarını birbirine katıyor
İlginizi Çekebilir