LawBreakers'ın geliştirici ekibinden önemli bir açıklama geldi

Furkan Güler 6.04.2018 - 11:22
Büyük umutlar bağlanan ancak başarısızlıkla sonuçlanan başka bir proje daha.

Geride bıraktığımız senenin yaz aylarında oyuncuların karşısına çıkan ilgi çekici rekabetçi FPS oyunu LawBreakers, maalesef çıktığı dönemde aradığını bulamamış ve satış politikalarını yanlış izlediği için hezimete uğramıştı. Mekaniksel anlamda kaliteli bir yapım olan LawBrakers, Overwatch veya diğer rekabteçi FPS oyunları ile yarışır düzeydeydi ancak geliştiriciler bir türlü oyunun ilgisini oyuna çekemedi. Kurtlar sofrasına plansız programsız giriş yapan Boss Key Productions, bu sefer odaklarını yeni projelere vereceklerini açıkladılar. LawBreakers'ın başarısızlıkla sonuçlandığını kabul eden geliştiriciler, oyunu oynaması ücretsiz yapmanın kolay bir çıkış olduğunu belirtti. Ancak kendileri oyunun oynaması ücretsiz olacağını kabul etmediler. 

LawBreakers'ın uğradığı başarısızlığı geliştirici ekibi de kabul etti

LawBreakers muhtemelen önümüzdeki dönemlerde oynaması ücretsiz bir versiyona geçiş yapacaktır. Fakat geliştirici ekip bunun üzerinde daha düşüneceğe benziyor. Oyunu desteklemeye devam edeceklerini belirten geliştiriciler, aynı zamanda başka projeler üzerinde de çalışmaya başlayacaklar. Hatta bazı yeni fikirler üzerinde çalıştıklarını ancak şimdilik bunları duyuramadıklarını belirten yapımcılar, bakalım yine rekabetçi yapıya sahip bir oyun ile mi karşımıza çıkacak?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2018 14:02
Arkadaşlar heralde google translate den cevirmiş.Cümleler,vurgular uzaylı türkçesiyle yazılmış çünkü..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 16:59
oyun çok iyi idi ara sıra grip oynuyoruz ama arkadaşlar ile anca özel party ile yoksa maç arama ile oyuncu bulmuyor 30dk-45dk bekledigimi bilirim ps4 de oynuyan resmen yok oyunu çok komik. ama oyun harbiden çok başarılı bence çogu aynı klasmanda oyuna göre.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 15:11
Hem Quake Champions çıkışında hem bu oyunun çıkışında buradaki bazı arkadaşlar öve öve bitirememişti. Biz de demiştikki bu şekilde sadece hardcore kitleye hitap eden oyun yaparsan 500-1000 kişilik hardcore kitle hariç oyuncusu kalmaz, onlar da bir süre sonra populer olana geri döner.
Kalan Karakter: 300 Gönder
LawBreakers'ın geliştirici ekibinden önemli bir açıklama geldi
İlginizi Çekebilir