Liam Gallagher, ASAP Rocky'e başka bir isim taktı

Mehmet Atilla Turan 9.08.2017 - 15:06
A$AP Rocky'nin bundan sonraki ismi "WhatsApp Ricky".
90'ların İngiliz rock sekmesine damga vurmuş Oasis'in vokalisti, Liam Gallagher, Amerikalı rap sanatçısına garip bir takma isim verdi. Bu ayki British GQ dergisinin kapağında olan Liam, derginin kendisine verdiği ropörtajda, çocuklarının yeni tarz müzikleri çok beğendiğinden bahsetti.

"Çocuklarım, yeni jenerasyon müzikleri çok seviyor. Stormzy ve Skepta gibi sanatçılar bir hayli hırçın, onları ben de beğeniyorum." derken ekleme yaptı. "Ha, bir de şu taskafa WhatsApp Ricky var." Bu cümle karşısında şaşıran dergi ahalisi, "A$AP Rocky'den mi bahsediyorsunuz?" gibi bir cümle ile kafalarındaki soru işaretini gidermeye çalıştı. Geri cevap olarak "Evet, ondan bahsediyorum, WhatsApp Ricky- bence adama daha uyan bir isim, biliyorsunuz, komik, ihtiyar, şık, yapıştımı bırakmayan ve altın dişli biri."

Liam Gallagher, ASAP Rocky'e başka bir isim taktı

Gallagher, aynı zamanda British GQ dergisindeki ropörtajında Dave Grolh ve James Corden hakkında sert konuşuyor. Liam Gallagher, birkaç ay önceki turnesinde ise yeni çıkacak "As You Were" adlı solo albümünden bahsetmişti. As You Were ise çıkışını 6 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirecek.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Liam Gallagher, ASAP Rocky'e başka bir isim taktı
İlginizi Çekebilir