Mario Kart, Nintendo'ya göre resmi olarak mobil platforma geliyor!

Furkan Güler 1.02.2018 - 15:07
Yarış heyecanı mobil platformlarda devam edecek.

Nintendo, resmi Twitter hesabından mobil platformlara gelecek olan bir sonraki Nintendo oyununu belirledi. İlk olarak Super Mario Run ile birlikte mobil platforma giriş yapan Nintendo, daha sonrasında Fire Emblem Heroes ve Animal Crossing Pocket Edition oyunlarını mobil oyuncular ile buluşturmuştu. Şimdi ise tecrübeli firma yeni Mario Kart oyununun mobil platforma geleceğini açıkladı. Mario Kart Tour adı altında mobil platforma giriş yapacağı açıklanan yeni oyun ile alakalı elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak oynanış dinamiklerinin, konsolda var olan Mario Kart oyunlarına benzeyeceğini tahmin edebiliriz.

Yeni Mario Kart oyunu mobil platformlar için geliyor

Hali hazırda mobil platformda Mario Kart'ın serisinin klonu olan onlarca Kart oyunu bulunuyor. Mario Kart sadece markasının gücünü kullanarak bu oyunların arasından sıyrılacaktır ancak Super Mario Run kadar başarılı olup olmayacağı belli değil. Açıklanan bilgilere göre yeni oyun 2019 yılının Mart ayında oyuncular ile buluşacak.

Son olarak Mario Kart 8 Deluxe ile oyuncuların karşısına çıkan Nintendo, Switch'e ve mobil platforma yatırımlarını sürdürüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario Kart, resmi olarak mobil platforma geliyor!
İlginizi Çekebilir