MCU patronu Kevin Feige, elini X-Men'e atmak için sabırsızlanıyor

Hakan Hervenik 7.12.2017 - 11:58
Marvel Stüdyoları patronunda X-Men heyecanı

Bildiğiniz üzere Disney ve Fox arasındaki anlaşma 60 milyar dolara gerçekleşti ve Marvel evreni tamamlandı. Resmi açıklamasının haftaya yapılması beklenen satın alım. Dünya genelinde bütün Marvel hayranlarını sevindirdi. Bu sevinenler içerisinde Marvel Stüdyolarının başkanı Kevin Feige'de  bulunuyor. Özellikle X-Men evrenini Marvel Sinematik Evrenine ekleme istediği belirtilen Feige, daha şimdiden kolları sıvamış.

Kevin Feige, X-Men için sabırsızlanıyor

Deadline'ın haberine göre, anlaşmanın haberini alan Feige, hemen Fox'un sahip olduğu Marvel karakterlerini nasıl Marvel Sinematik Evrenine ekleyeceğini düşünmeye başlamış. Sony ile yapılan Spider-Man anlaşmasında da Feige, anlaşmayı en yakından takip etmiş ve süreci Disney ile birlikte yürütmüştü. Sonunda istediğine kavuşan Feige, Marvel evrenini birleştirdi.

Disney'in Marvel sinematik evrenini şimdi büyütmek istemesinin sebebi olarak şirketin 2019'da yayınlanacak olan kendi yayın kanalı olduğu düşünülüyor. Netflix, Hulu ve Amazon Prime'ın en büyük rakibi olarak düşünülen Disney, tüm filmlerini ve dizilerini diğer yayın kanallarında çekip kendi kanalına geçirecek. Bununla birlikte yeni Marvel dizileri ve hatta geçtiğimiz haftalarda duyurulan Star Wars dizi de bu kanalda bulunacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 20:11
güzel şimdi dark phoenix, new mutants filmini iptal etsinler kendileri sıfırdan başlasınlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 12:15
O eli indirrr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCU patronu Kevin Feige, elini X-Men'e atmak için sabırsızlanıyor
İlginizi Çekebilir