ME:Andromeda'nın sorunlarını EA Games yerine oyuncular düzeltiyor

Furkan Güler 14.02.2018 - 11:06
Mass Effect, artık EA Games'in umurunda değil.

Geride bıraktığımız sene büyük umutlar içerisinde piyasaya çıkan Mass Effect: Andromeda, bildiğiniz üzere hala teknik sorunlara sahip durumda. EA Games, oyunun geliştirici ekibini dağıtsa da oyunda yer alan teknik sorunları düzelteceğini belirtmişti. Ancak oyunun çıktığı tarihin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hala EA Games geliştiricileri sözlerini tutmadılar. Bunun üzerine hem sıkı bir Mass Effect hayranı olan, hem de mod yapımcısı olan NightWolf2503 isimli oyuncu, Mass Effect Andromeda Fixpack isimli mod paketini yayınladı.

Mass Effect: Andromeda'nın teknik hataları, mod yapımcısı tarafından düzeltildi

Belirtilenlere göre bu mod paketi, baz NPC'lere ait olan ses dosyalarında olan bozuklukları ve karakter gelişiminde bulunan hataları düzeltiyor. Yine de EA Games tarafından düzeltilmesi gereken bu hataların, bir mod yapımcısı tarafından düzeltilmesi bizleri biraz üzüyor. Firmanın bir anda video oyun dünyasının en köklü RYO serisini terk etmesi oldukça ilginç.

Çıktığı dönemde grafiksel teknik hataların komik durması, marka imajını oldukça zedelemişti. Oynanışta ve senaryoda bulunan yoksunluk ile kısa sürede oyuncuları sıkabiliyordu. Bakalım EA Games, geriye kalan teknik hataları söz verdiği gibi düzeltebilecek mi? İlgili modu NexusMods üzerinden indirebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 22:53
Seriye Andromeda yı görüp başladım açıkçası. Ve şunu açıkça söylerim ki 3leme ye yapılan bir haksızlık gibi Andromeda. Üstüne bir de söz ver tutma. Ubisoft bile unity den ders çıkardı be kardeşim. Ea cidden insanı kanser ediyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 12:23
İlk üç oyunu oynamış ve serinin hayranı olmuş bi insanı düşünsenize şu Andromeda'yı oynadığını ve hissettiklerini. Hıh bi de şöyle düşünün.. Sadece ilk oyunu oynamış ve mest olmuş birinin hikaye farklı diye oynamadan 2-3'ü direkt Andromeda'ya daldığını.. İdrak yolları tıkanın insanın. Yazık..
Kalan Karakter: 300 Gönder
ME:Andromeda'nın sorunlarını EA Games yerine oyuncular düzeltiyor
İlginizi Çekebilir