Korku oyunu Agony için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı

Ahmet Özçilingir 10.05.2018 - 11:58
Agony ile cehennemin dibine gideceğiz.

Geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan sansür haberleri ile gündeme gelen, korku oyunu Agony için pek de sansürden etkilenmiş gibi durmayan bir hikaye fragmanı geldi.

 Agony isimli yeni korku oyunu, maalesef sansüre yenik düştü

Madmind Stuidos'un PlayStation 4, Pc ve Xbox One için geliştirdiği korku oyunu Agony 29 Mayıs tarihinde oyunseverler ile buluşacak. Geçtiğimiz haftalarda yapımcı firma, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile oyunda 7 farklı son bulunacağı bilgisini vermişti.

Cehennemin kapılarını açan oyun Agony'de kaç farklı son olacak

Korku Agony'den tüyler ürperten hikaye tanıtım fragmanı geldi

Geçtiğimiz gün itibari ile beklenen korku oyunu Agony'den oldukça ürkütücü bir hikaye fragmanı geldi. Oldukça kanlı, cinsellik ve şiddet içeren yeni hikaye fragmanı, Agony'nin nasıl bir oyun olacağı yönünde ipucu verse de, hikaye olarak pek de oyunda ne olduğu hakkında bir bilgi verdiğini söylemek zor. Oyunun konsol sürümlerinde bazı kısıtlamalara gidiliği, daha önce açıklanmıştı. Yayınlanan bu fragmanda olan sahneler de, sansüre kurban gitti mi bilinmez. Ancak Agony'nin oldukça sıra dışı bir oyun olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Yayınlanan hikaye fragmanının yetişkinler için olduğunu belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merakla beklenen korku oyunu Agony'ye yeni hikaye fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir