Metroid Prime 4'ü geliştiren stüdyo nihayet belli oldu!

Furkan Güler 9.02.2018 - 16:34
Bakalım oyun beklentileri karşılayabilecek mi?

Günlerdir internet ortamında söylenti olarak dolaşan Metroid Prime 4'ü geliştiren stüdyonun Bandai Namco olduğu belli oldu. Yabancı basının güçlü kaynaklarından olan Eurogamer'ın açıkladığı bilgi sonrasında bazı oyuncular, oyunun eskisi kadar iyi olmayacağını düşünüyorlar. Nintendo Switch'e özel olarak geliştirilen Metroid Prime 4, Metroid Prime üçlemesinin devamı olarak karşımıza çıkacak. E3 2017 sunumunda oyunun sadece logosunu görmüştük. Sadece logosu ile milyonlarca oyuncuyu heyecanlandıran Metroid Prime 4'ün önceki oyunları Retro Studios tarafından geliştirilmişti.

Metroid Prime 4, Bandai Namco geliştiricilerine emanet edildi.

Platform ve FPS mekaniklerini kusursuz bir şekilde birleştiren oyun serisi, bakalım Bandai Namco'nun ellerinde nasıl bir oyuna dönüşecek? Ancak oyunun, iptal olan Star Wars 1313 geliştiricilerine emanet edildiğini belirtelim. Bu yüzden Metroid Prime 4'ün az da olsa tecrübeli kişilere verildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Nintendo'nun en büyük ağır toplarından bir tanesi olan oyun, gelişi güzel bir şekilde geliştirilmeyecektir.

Oyunun ne zaman çıkacağı ve nasıl bir yapıda olacağını bilmiyoruz. Muhtemelen yeni oyunu 2018 yılı içerisinde göremeyeceğiz. Son olarak yeni Pokemon RYO'sunu da işin içine katarsak, Nintendo'nun önümüzdeki yıllarda oyuncuları mest edeceğini varsayabiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metroid Prime 4'ü geliştiren stüdyo nihayet belli oldu!
İlginizi Çekebilir