Gigantic, birkaç ay içerisinde kapılarını oyunculara kapatıyor

Mehmet Atilla Turan 2.02.2018 - 16:17
Halbuki daha çıkalı bir sene olmuştu.

2017 senesinin yazında PC ve Xbox platformları için satışa sunulan Gigantic, bir nevi sınıf bazlı oynanış ile moba türünü birleştiriyor ve oyunculara harika zamanlar yaşatıyordu. Yapımcı Perfect World, toplumun verdiği geri dönüşe ve oyuncu kitlesinin sürekli aktif olmasına teşekkür etti, fakat bu Gigantic'in devam ettirmek için yeterli olmadığını açıkladı.

Bazı oyunlar gerçekten hızlı bir şekilde kapatılıyor, bunlardan birisi ise Gigantic oldu

Oynaması bedava ve moba kısmında, LoL veya Dota kadar olmasa da, popüler olan Gigantic, 31 Temmuz'da tamamen sunucularını kapatacak. "Gigantic'in sonunu getirmek gerçekten zor bir seçim." diye belirten Perfect World, oyunun kapatılması ile alakalı birkaç neden saydı. Bunlardan biri, daha önce yaşanan oyun hatalarının çözümlenmesi için büyük bir çaba harcanması olduğu, diğeri ise Gigantic'in düzgün bir kâr elde edemediği oldu. Yine de oyuncularını üzmek istemeyen Perfect World, halen Gigantic için güncellemeler çıkarmaya devam ediyor. Söz verdikleri büyük güncellemelerden birisi ise Haziran ayının ortalarında yayınlanacak.

Gigantic'i halen oynamana şansınız bulunuyor, eğer denemek isterseniz Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 2.02.2018 22:40
moba oyunlar tuttu diye çok fazla kopyalama versiyonu çıktı şimdi tek tek kapanıyor oyunlar aynısı battle royale türü içinde olucak para harcarken dikkat edin en tepedekine öncelik verin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 18:52
Battel royale modu geldi moba ölmeye başladı
Lol da kapanır inşallah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 17:24
salak şirketin salak oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Moba oyunu Gigantic kapatılıyor
İlginizi Çekebilir