Netmarble Türkiye'den Aras Şenyüz ile Iron Throne'u konuştuk

Merlinin Kazanı 8.05.2018 - 18:41
Netmarble'dan Aras Şenyüz konuğumuz oldu

Mobil platformun iddialı oyunu Iron Throne'u konuştuk. Mobil platformlar artık oyun oynayanların da favori platformları arasında yer almaya başladı. Birçok firma bu konuda önemli oyunlara imza atıyor ve büyük bütçeli oyunlarla karşımıza çıkıyorlar. İşte daha önce bu konuda birçok örneğe imza atan Netmarble Games, bu sefer de Iron Throne isimli oyun ile karşımıza çıktı.

3 yıldır geliştirilen mobil oyun; Iron Throne

Iron Throne mobil platforma çıkmasına karşın yüksek, kaliteli grafikleriyle ve fantastik orta çağ atmosferi ile RPG türünü seven oyuncuların ilgisini çekebilecek bir oyun. Mobil platforma çıkmasına karşın 3 yıllık geliştirme süreci bulunan oyun doğal olarak birçok özelliği de bünyesinde barındırıyor. Tek kişilik görevlerinin yanı sıra PVP özellikleriyle ve klan kurma dinamikleriyle öne çıkan yapım, firmanın da son dönemde en iddialı olduğu oyunlardan sadece birisi.

İşte açık dünya haritası ve stratejik savaş sistemi ile dikkat çeken oyunu, Netmarble Türkiye'den Aras Şenyüz ile konuştuk. Bu videomuzda Iron Throne'un yanı sıra Netmarble'ın önümüzdeki dönemde çıkaracakları oyunlara da değindik.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2018 09:53
Ben bu oyunu aylar öncesinden oynuyordum neden yeni haber oluyor ki bana reklammış gibi geldi ama oyun gerçekten diğer oyunlardan farklı kendinde tutuyor sürekli oynatıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 13:04
Hocam ırob throne isminden telif yemeleri ihtimali varmı onu sordunuzmu? Oyunun ismi açısında sıkıntı olabilir gibi geliyor bana
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil platformun iddialı oyunu Iron Throne'u konuştuk
İlginizi Çekebilir