Monster Hunter World karakterlerinin arasına tanıdık isimler geliyor

Mehmet Atilla Turan 29.01.2018 - 19:20
Sanırsam birileri yolunu şaşırmış, yine de bize katılabilirler!
Capcom, şu sıralar yaptığı crossoverlar (bir seri ile özleşmiş karakteri başka bir seriye aktarmak) ile adından çokça bahsettiriyor. İçinde bulunduğumuz ay, Street Fighter V: Arcade Edition için Viewtiful Joe kostümü ekleyen ve Monster Hunter World'e Megaman geleceğini bahseden Capcom, şimdi ise Street Fighter serisi ile tanıdığımı iki karakteri Monster Hunter World'e ekleyecek. Bu karakterlerin biri Ryu ve diğeri ise Sakura olacak.

Capcom'ın yeni içerik çıkarması hızla devam ediyor

Geçtiğimiz sene Megaman 11'i de duyuran Capcom'da işler yoğun olarak devam ediyor. Yeni bir Monster Hunter World oyunu üzerinde de çalışan Capcom, PC oyuncularını üzecek bir haberle gelmişti. 26 Ocak tarihinde konsollara çıkışını yapan MH:W, 2018'in sonlarına doğru ise PC platformuna eklenecek. Yine de konsollara eklenen içeriklere de sahip olacak olan PC oyuncularının sadece birazcık sabretmesi gerekiyor. Yeni eklenecek Ryu ve Sakura karakterleri ise PC platformunda ücretsiz olacak, fakat konsollarda bu karakterlere sahi olmanız için Street Fighter V'e de sahip olmanız gerekiyor. Eklenecek olan "Hadouken" gücü için ise bir miktar para ödemeniz gerekiyor.

Capcom, Street Fighter karakterlerinin, Monster Hunter World'de nasıl göründüğünü göstermek için ise bir video yayınlamış bulunuyor.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 15:32
Kim derdi ki SF2'nin üzerine daha iyisi hiçbir zaman gelmeyecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World'e garip bir crossover geliyor
İlginizi Çekebilir