Müslüm Gürses filminin ilk fragmanı yayınlandı

Hakan Hervenik 3.01.2018 - 17:43
Müslüm Baba'nın hayatını anlatan Müslüm filmi için ilk fragman yayınlandı.

Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatacak olan film "Müslüm" için yeni bir fragman yayınlandı. Müslüm Babanın hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan film, uzun bir süredir hayranları tarafından beklenmekte. Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'nin hazırladığı filmin yönetmen koltuğunda ise Ketche bulunuyor.

Müslüm filmi için ilk fragman yayınlandı

Müslüm Gürses rolünü üstelenen Timuçin Esen'e, eşi Muhterem Nur'u canlandıracak olan Zerrin Tekindor eşlik edecek. 1953 doğumlu Müslüm Gürses'in çalkantılı hayat hikayesini anlatacak olan film, fragmanında bir hayli başarılı görünüyor. Ünlü arabesk sanatçısının hayatına şekil veren olayların anlatıldığı filmde, Müslüm Akbaş'ın nasıl Müslüm Gürses olduğuna tanık olacağız. 2012 yılında kaybettiğimiz Müslüm Gürses, Türkiye'de müziğe yön veren sanatçılardan biridir. 2012 yılında akciğer ve kalp yetmezliği yüzünden hayata veda eden ünlü şarkıcı bizlere Affet, Hasret Rüzgarları, Bir ömür yetmez ve Hangimiz sevmedik gibi efsane şarkılarını bıraktı.

Türk arabesk müziğinin babası Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Peki, siz Müslüm filmini izleyecek misiniz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2018 20:50
Filmi güzel olur yada olmaz ama MÜSLÜM GÜRSES gibi büyük bir sanatçının hatırası ve ona olması gereken vefa için izlenir. Türkiyenin en iyi legato ustası ve en iyi yorumcularından olan MÜSLÜM GÜRSES özünde ve sözünde her zaman adam gibi adamdı. Mekanı Cennet olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Müslüm Gürses filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir