1/2

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Buğra Baydar 31.10.2013 - 10:11
Mangadan dijital yansımalar
Öncelikle oyunun artılarından bahsetmek istiyorum, çünkü oyun NSUNS3*(1) 'den çok farklı bir şekilde bize sunuldu ve gerçektende NSUNS3 'e fark atmış durumda.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
Artılarından bahsetmek gerekirse...
- Oyunda sadece Konaha*(2) içersinde dolaşmıyoruz. Oyun open-world tabanlı olduğundan komşu köyler olsun, değişik eğitim alanları olsun bize çok geniş bir harita sunmakta.
- Oyun içersinde ana hikaye dışında harita üzerinde gezinerek değişik mini görevler yapabilirsiniz. Bu görevleri alıp, başarıyla yerine getirince aldığınız kişi ile ilişkileriniz güçleniyor ve kendi takımınızı kurduğunuzda yanınıza alabiliyorsunuz.
- Oyun içersinde değişik dükkanları kullanarak değişik ninja ekipmanları alıp savaş esnasında kullanabiliyorsunuz.
- Oyun içersinde, harita üzerinde dolaşırken değişik easter egg tarzında mini hikayeler toplayarak, değişik hikayeleri aktif edip onlarıda oynayabilirsiniz. Bazen bu hikayeler mini görevlerden sonrada verilebiliyor.
- Oyuna 1-2 yeni karakterde eklenmiş durumda.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
Birazda oyunun grafiksel özelliklerinden bahsedelim...
- Oyun NSUNS3 'ün geliştirilmiş hali denilebilir. Ama aralarında grafiksel olarak dağlar kadar fark bulunmakta. Değişik Jutsu*(3) 'lar değişik ara sahneler olsun mükemmel denilecek kadar güzel hazırlanmışlar.
- Oyunu aldığımızda NSUNS3 'ün ek paketleri ile birlikte alıyoruz yani bazı karakterlerimizin dış görünüşlerinide değiştirebiliyoruz.

Eee o kadar anlattık eksik yönlerinede değinmek gerekiyor...
- Oyunun göze çarpan tek eksiğin Steam üzerinden PC platformuna sunulduğundan dolayı oyunun klavye kontrolu zayıf kalıyor. Bunun dışında zayıf diyebileceğim bir yeri yok!

Bu oyunun benden aldığı puan ise: 10/10!


25 Ekim 2013 tarihinde PS3 , Xbox360 ve Steam üzerinden tüm dünyada satışa sunulan Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst open-world tabanlı action/adventure türünde bir oyundur.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst