Nissan'ın Star Wars temalı X-Wing Nissan Rogue aracı görücüye çıktı

Hakan Hervenik 29.11.2017 - 15:36
Nissan da Star Wars için heyecanlı.

Star Wars'un ikonik gemilerinden olan X-Wing, çoğu Star Wars severin hayalindeki araçtır. Maalesef teknoloji henüz böyle bir aracı yapacak kadar gelişmemiş olsa da, Nissan gönlümüzü almak için X-Wing yapmış. Lucasfilm ile Nissan'ın ortak projesinden ortaya çıkan bu araçlar, Nissan'ın bu yıl piyasaya süreceği Star Wars temalı araçları için yapılan tanıtımda kullanıldı. Poe Dameron'un siyah X-Wing'ini hayata geçiren Nissan, bir de arabanın tepesine BB-8 koymuş. Aşağıdan Nissan Rogue- X-Wing arabasını inceleyebilirsiniz.

Nissan, X-Wing arabası

Nissan'dan X-Wing arabası geldi

Star Wars: The Last Jedi filminin hikayesi

The Force Awakens filmine göre çok daha karanlık bir Star Wars filmi olan The Last Jedi, Finn karakterini canlandıran John Boyega'ya göre şimdiye kadarki en karanlık Star Wars yapımı olacak. Başarılı yönetmen Rian Johnson'ın yazıp yönettiği ve 15 Aralık 2017'de gösterime girmesi planlanan Star Wars: The Last Jedi, 9 bölümden oluşacak olan film serisinin sekizinci bölümü olacak.

Filmin yapımcılığını Lucasfilm üstlenirken dünya çapında dağıtımını ise Walt Disney Studios Motion Pictures yapacak. Filmin kadrosunda Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran yer almaktadır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nissan'dan X-Wing arabası geldi
İlginizi Çekebilir