No70 ekibinin yeni oyunu The Bell'den yeni bir görsel daha geldi

Ersin Kılıç 24.01.2018 - 10:26
The Bell için yeni görseller gelmeye devam ediyor

No.70: Eye of Basir ile son dönemin en popüler Türk oyunlarından birine imza atan Oldmoustache Gameworks ekibinin yeni oyunu The Bell geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Resmi olarak duyurulmasa da yayınlanan ekran görüntüleri ile bir nevi duyurusu da yapılan oyun için yeni bir görsel daha yayınlandı.

No.70 ekibinden yeni bir oyun geliyor

Firmanın resmi Facebook hesabında yayınlanan ilk görsellerden sonra ekibin önemli isimlerinden Volkan Demir'in Artstation hesabında yeni bir görsel daha ortaya çıktı. Yayınlanan bu görsele baktığımızda insan silüetinde olan büyük bir heykel dikkat çekiyor. Ayrıca duvarda asılı olan resimlerin de oldukça farklı gözüktüğünü söylemeliyim (özellikle köpek görseli). Muhtemelen hikaye adına bazı ipuçlarına bu görseller sayesinde ulaşacağız.

Bu yeni projenin korku türünde olup olmayacağı ise tabi ki şimdilik belli değil. Oldmoustache Gameworks muhtemelen nabız yoklamaların ardından resmi duyuruyu patlatacaktır diye düşünüyorum. Daha önce de belirttiğimiz gibi biz de Merlin'in Kazanı olarak kendilerine bu yeni projede de başarılar diliyoruz.. Yayınlanan bu yeni görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

No70 ekibinin yeni oyunundan yeni bir görsel daha geldi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
No70 ekibinin yeni oyunundan yeni bir görsel daha geldi
İlginizi Çekebilir