Omen By HP Turnuvamız başlıyor

Merlinin Kazanı 24.06.2017 - 14:42
Turnuva takvimi için hazır mıyız?
LÜTFEN TAMAMINI OKUYUN.

Merlin'in Kazanı ve ortaklığı ile düzenlenen Omen By HP LoL Turnuvamız'da kayıtlar tamamlandı. Gösterdiğiniz yoğun ilgi için herkese teşekkür ediyoruz. Kayıt sırasında verdiğimiz önemli bir bilgi vardı, katılımcı takımların iletişim bilgilerini mektup2@merlininkazani.com adresine iletişim bilgilerini göndermeleri gerekiyordu. Birçok takım bu bilgileri bize ulaştırdı ve turnuvaya katılma hakkını kazandı. Ancak geriye kalan önemli bir bölümü elemek zorunda kaldık ne yazık ki. Elimizde en az bir bilgisi bulunan takımlar turnuvada yer almaya hak kazandı.

Turnuvamızda tarihleri belirlerken Ramazan Bayramı'nı hesaba katmayı unuttuğumuz için ufak bir aksaklık oldu ve bu sebeple etkinlik bir hafta ileri alındı. Son tarihler aşağıdadır.

1) Turnuvanın ilk ayağı 1 Temmuz 2017 Saat 18.00'da başlayacaktır. Her takım 1. ve 2. tur maçlarını oynayacak toplamda ilk gün için 2 maç yapacaktır(Bye geçenler hariç). Maç başlama saatinden 15 dakika geç kalan takımlar otomatik olarak elenecektir.

2) Kalan 32 takım 3.turda 2 Temmuz 2017 Saat 18.00'da karşılaşacaklar.

3) Turnuva chartında üstteki her takım turnuva chartından bakarak karşı takımdan bir oyuncuyu oyun içinden ekleyip bir oda kurmalıdır ve karşı takımı davet etmelidir. Kazanan takım karşılaşma sonucunun ekran görüntüsünü xhrampage@gmail.com ve mektup2@merlininkazani.com mail adresiyle paylaşmak durumundadır. (Tek bir adresten mail gelmesi yeterlidir.)

4) Son 8 takıma kadar turnuva bo1 olarak ilerleyecek.Son 8 takım kaldığında karşılaşmalar bo3 üzerinden oynanacaktır ve Final Bo5 üzerinden oynanacaktır. Son 8 takımın karşılaşmaları 3 Temmuz günü saat 16.00'da başlayacaktır.

5) Takımların ilk turda oynadıkları 5'li ile diğer turlarda da oynaması gerekmektedir. Kadroda değişiklik yapılamaz. Takımlar maça eksik oyuncuyla başlayamaz.

6) Maç içi davranış kuralları olarak Riot Games'in belirlediği "Sihirdar kanunu" uygulanacaktır. Herhangi bi sözlü sataşma durumunda takımlar direkt olarak men edilecektir.

7) Her takım en geç, maç saatinden bir saat önce https://discord.gg/YwPYhHQ adresinde olmalıdırlar. Etkinlik ile ilgili tüm duyurular "DUYURULAR" kanalı üzerinden yapılacaktır.

8) Buradan karşı takımın oyuncularını bulup, davet edebilirsiniz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2017 20:36
Maillere baksanız artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Omen By HP Turnuvamız başlıyor
İlginizi Çekebilir