Örümcek Adam'da farklı karakterleri de oynayabileceğiz

Ersin Kılıç 1.11.2017 - 09:36
Oyun ile ilgili ilginç detaylar paylaşıldı

Sizi bilmem ama Insomniac Games imzasını taşıyan yeni örümcek Adam oyunu şu sıralar en çok beklediğim oyunlar listesinde tepelerde yer alıyor. Paris Games Week fuarında yeni bir video ile karşımıza çıkan oyun ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Üstelik oyun için açıklanan bu yeni detaylar oynanış anlamında oldukça enteresan içeriklere de sahip.

Örümcek Adam, 2018 yılında çıkacak

Öncelikle Peter Parker'ın bu yeni oyunda 23 yaşında olacağı açıklandı. Ayrıca oyunun hikayesinde Peter'ın hayatının oldukça önemli olduğu da belirtilmiş. Tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi karakterin normal hayatı ve örümcek Adam hayatı arasındaki dengeyi kurmaya çalışacağı da gelen bilgiler arasında. yani örümcek Adam kostümü dışında karakteri normal hayatında da yönlendirme şansımız olacak.

Bu noktada en önemli detaylardan birisi de diğer karakterler ile ilgili. Miles Morales ile ilgili bir açıklama yapılmasa da oyunun bazı bölümlerinde Mary Jane karakterini de yönlendireceğimiz açıklandı. Zaten oyunun son videosuna dikkatli bir şekilde bakarsanız bu konu ile ilgili kısa bir sahnenin de olduğunu farkedebilirsiniz. Daily Buggle gazetesinde bir muhabir olarak karşımıza çıkacak olan Mary Jane, olaylar ile ilgili bazı bağlantıları araştırmak üzere hikayenin de merkezinde olacak. Son olarak oyun ile ilgili yeni bilgilerin 3 Kasım'da geleceğini de hatırlatalım. Oyunun son videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 08:28
Örümcek adam çok kuvetlidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 8.06.2018 17:57
BatenKaitos ve Polack47 gerizekalıları.Sizde akıl diye birşey yok yavşak patatesler.... :)))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
BatenKaitos
BatenKaitos 1.11.2017 17:41
Neden olduğunu hemen söyliyeyim ama büyük ihtimalle eski Spiderman oyunlarını severek oynamadığın için veya bu tarzı sevmediğinden beklentini yükseltemeyebilirim. Durum şu ki, Spiderman serisinin en iyi oyunu Spiderman 2 sonrasında biraz daha çizgi roman havasına bürünen "Ultimate Spiderman" olacaktır herkes için. Özellikle Edge of Time ve Shattered Dimensions'ı da es geçmemek gerekiyor ama Özgürlük derseniz dediğim gibi Spiderman 2 ve Ultimate Spidey başı çeker.

Bu kadar uzattım, bir çok kişi bilmesine rağmen ön bilgi verdim ama bunu öncelikle belirtme sebebim dediğim gibi önce senin(Alien42) serinin diğer belirttiğim oyunlarına en azından bir şans vermeni istememden dolayı.

Gelelim neden bu kadar ses getirdiğine: İlk olarak göze çarpan güzelliği Örümcek adamın gerçek anlamda çizgi romandaki gibi hareket ediyor oluşu; fiziği olsun, hareketlerindeki estetik öğeler olsun, dövüşündeki muhteşem akrobatikliği ve koştuğu zaman yaptığı manevralar gerçekten göz dolduruyor. Dediğim gibi hiç bir Spiderman oyunu hayalimizdeki Spiderman tam anlamıyla olalamıştı. Şu an bunun olabilme ihtimali ve hazzıyla mutluluktan uçuyoruz.

God of War aşığı biri olarak söyleyebilirim ki benimde en çok beklediğim, en çok umut bağladığım oyun. Hayal kırıklığı olmayacağına eminim ama umarım beklentilerimizi tam anlamıyla karşılayan bir Spiderman oyunu olur.

Yine dediğim gibi bu tarz oyunları sevmiyorsanız veya sadece Call of Duty, Counter, PUBG, PES-FiFa tarzı oyunlara aşinaysanız beklentinizi yükseltemem ama şans verirseniz seveceğinize eminim. Düşünün ki GTA haritasından belki de daha büyük olacak bir haritada o görkemli, hep özlem çektiğimiz, özgürce ağ atan Örümcek adam olacaksınız. Harika olmaz mıydı...?

Mutlu kalın...
BatenKaitos
BatenKaitos 6.11.2017 15:35
Olsun varsın başkaları okuyup bizim gibi heyecan dolsun yüreği bu oyun için. Heves edecek, keyif alacak, zevkle oynayacak birileri okur belki. Bak sen okumuşsun ne güzel, başkalarına da vesile olur umarım =) Değerli yorumun ve alakan için teşekkür ederim.
Polack47
Polack47 2.11.2017 10:05
Reyis bunları anlattığın adamlar single player'a bulaşmasa daha iyi aslında. çünkü girip oynadıkları zaman "hani lan dediğin gibi değil bu, ingilizce gonuşuyolar hiçbişey anlamıyom niye koşturuyo beni hebele hübele" diye söylenip duruyorlar. Bırak yazma boşver gitsinler cs godan başka bişey oynamayıp ortamlarda "sen de mi oyun oynuyon? ben de oynuyom hem de çog" diye hava atsınlar. Herkesin belli bi kapasitesi var yani. Şu yazdığının tamamını bile okumaz senin bir şeyler anlatmaya çalıştığın adamlar :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 6.11.2017 12:33
Bu son yorumuna cevap yazan bebeler siz önce patateslikten kurtulun sonra adam olun embesiller. :)))) Sizin yorum yapmaya bile hakkınız yok bu zeka seviyesiyle. :))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 1.11.2017 22:14
grimtownmadness ve yorumuma cevap yazan yavşaklar, beyinsiz sürüsü, hepiniz amına koyam. :))))))
grimtownmadness
grimtownmadness 2.11.2017 11:00
Şu ufaklığın küfür dolusu yorumunu buraya koyan Merlin editörüne tebriklerimi sunuyorum!!!
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 22:34
Yas kac ? Patates oldugun dogru durduk yere kufretmenden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Örümcek Adam'da farklı karakterleri de oynayabileceğiz
İlginizi Çekebilir