Overwatch 2 için iki saatlik oynanış videosu yayınlandı

Furkan Güler 4.11.2019 - 11:15
Oyun ne durumda?

Blizzcon 2019 etkinliğinde duyurulan ve sürpriz etkisi yapan Overwatch 2'den iki saatlik oynanış videosu geldi. Devam oyununda oyunun hikayesini ön plana çıkartmayı planlayan Blizzard, co op tabanlı görevlerle oyuncuların karşısına çıkacak. Etkinliğe katılan basın mensupları ise Overwatch 2'yi deneme şansı buldular. Oyunu deneyip videosunu çeken basın mensuplarından Oh Nickel isimli YouTuber, oyunun nasıl bir halde olduğunu gösterdi.

Overwatch 2 için 2 saatlik oynanış videosu yayınlandı

Tabi ki yayınlanan bu videonun oyunun final sürümüne ait olmadığını belirtelim. Ancak videoya bakılırsa oyunun büyük oranda ilk oyuna benzediğini söyleyebiliriz. Overwatch 2 için yayınlanan oyun açıklaması ise şu şekilde;

Oyuncular Overwatch 2'de dünyayı çevreleyen korkunç tehditlerle başa çıkabilmek için işbirliği görevlerine katılarak takımlar oluşturan, güçlerini arttıran ve birbirlerine destek olarak ayakta kalmayı başaran dünya kahramanlarının rollerine bürünecek. Rekabetçi Overwatch’ın evrimleşmiş yeni halinde oyuncular, birbirleriyle de savaşmaya devam edecek ve var olan başarımları ile loot koleksiyonlarını daha da ileri taşıyacaklar. Oyunun yeni kahraman listesi, yeni jenerasyon kahramanları, uluslararası ölçekteki yeni haritaları ve ilk kez oyunda yer alacak Push haritası ile Overwatch dünyasının sınırları daha da genişleyecek.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2019 01:44
aynısının öteki rengi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 için iki saatlik oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir