P.T. PC için yeniden yapıldı. Ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Ahmet Özçilingir 4.07.2018 - 10:52
Oynayamadım diye üzülmeyin

Hideo Kojima'nın oyun dünyasına adeta bomba gibi düşen oyunu P.T. yeniden yapıldı. "Playable Teaser" anlamına gelen, aslında Silent Hills oyunu için bir tanıtım projesi olan P.T. Konami'nin Silent Hills projesini rafa kaldırmasının ardından, PlayStation Store'dan kaldırılmıştı. Oyunu kütüphanelerine ekleyen oyuncular P.T.'yi daha sonra tekrar oynayabildi ancak, kütüphanesinde P.T. bulunmayan oyuncular bu deneyimden mahrum kalmıştı. Ancak P.T.'yi oynayamadım diye üzüldüyseniz. PC için geliştirilen P.T. yeniden yapımını ücretsiz olarak oynayabilir ve siz de P.T.'yi oynayanlar kervanına katılabilirsiniz. 

Korku oyunu P.T.'yi ücretsiz olarak oynayabilirsiniz

17 yaşındaki, bir P.T hayranı da olan, Qimsar adlı oyun geliştiricisi, çıkışı ile birlikte bir anda kült haline gelen PlayStation 4 özel olarak çıkan P.T.'yi PC için yeniden yaptı.  Henüz alfa aşamasında olmasına karşın oldukça iyi ve korkutucu gözüken oyun, GameJolt sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde yayınlandı. PC için geliştirilen korku oyunu P.T.'yi bağlantı linki üzerinden indirip oynayabilirsiniz. Oyunun boyutunun 1 gb olduğunu belirtelim. P.T. 'nin bilgisayar versiyonunun nasıl göründüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2018 03:14
daha demin bitirmeye çalıştım. galiba ending yapmamışlar. ama yinede grafikler harika. ps4'ün aynısı gibi fakat animasyonlar ve lisa saldırısı yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC için yeniden yapılan P.T. oldukça korkutucu görünüyor
İlginizi Çekebilir