Pentakill, yeni şarkısı ile ortalığın tozunu attırıyor

Ersin Kılıç 3.08.2017 - 11:00
Pentakill grubu, yeni şarkıları ve video klibi ile yine sağlam bir iş ortaya çıkarmış
Kısa sürede eSpor ve oyun sektörünün en çok oynanan yapımlarından biri haline gelen League of Legends için oldukça farklı içerikler gelmeye devam ediyor. Her yeni güncelleme ile birlikte oyuna eklenen yeni karakter, kostüm ve yenilikler dışında Riot Games, en iyi yaptığı işlerden birisini de es geçmiyor. Oyunu mümkün olduğunda farklı yönlerden besleyen ve bunda oldukça da başarılı olan firmanın en iyi işlerinden birisi de şüphesiz Pentakill projesi.

Özellikle Lightbringer şarkıları ile zamanında büyük ses getiren grup, geçtiğimiz günlerde geri dönmüş ve yeni parçaları ile karşımıza çıkmıştı. Oyunun 7.16 yeması ile birlikte eklenen kostümlere de bağlı olarak yeni bir video klip daha ortaya çıktı.

Bandle City'i adeta birbirine katan bu video klipte oyunda yer alan karakterlerin Pentakill kostümleri ile birlikte başarılı performanslarına tanıklık ediyoruz. Tabi bu yama ile birlikte gruba eklenen Pentakill Kyle unutulmamış ve videonun sonlarına doğru kendini göstermiş. Bölüm Sonu Canavarı ve Işık Dalgası kostümleri dışında ayrıca yeni yamayla birlikte Pentakill totemi de ve Arcade Sihirdar vadisi gibi içerikler de oyuna ekleniyor. Pentakill, Mortal Reminder şarkı ve klibine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2017 17:13
Skin yerine yeni karakter ve reworklere zaman harcasalar biraz çok daha iyi olur bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pentakill, yeni şarkısı ile ortalığın tozunu attırıyor
İlginizi Çekebilir