PubG Global Invitational 2018 eSpor etkinliğinde neler yaşadık?

Furkan Güler 5.08.2018 - 13:54
PUBG'nin en büyük eSpor etkinliğinden kameramıza takılanlar.

Geçtiğimiz 25 - 29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen PGI 2018 (PubG Global Invitational) etkinliği için Almanya'nın Berlin kentine yolculuk ettik. Global anlamda şimdiye kadar yapılan en büyük PUBG eSpor etkinliklerinden bir tanesi olan PGI 2018'de neler yaşadığımızı sizler için kameraya aldık. Mercedes Benz Arena'da düzenlenen etkinlikte takımların mücadelelerinin yanı sıra geliştiriciler PUBG'nin gelecek planlarından da bahsetti.

PGI 2018 etkinliğinde başımızdan geçenler

Espor tarafında yatırımlarına devam edecek olan PUBG Corp. bundan sonra daha fazla turnuvayla sevenlerinin karşısına çıkacak. Ülkemizden Oyun Hizmetleri'nin katıldığı turnuvada maalesef yüksek bir başarı edemedik. Avrupalı ve Çinli takımların rakiplerini ezip geçtiği etkinlikte farklı farklı ülkelerden tam olarak 20 takım katıldı.

Battle Royale kavramını kendi sırtında yukarı taşıyan ancak liderlik koltuğunu kısa sürede başka oyunlara kaptıran Playerunknown's Battlegrounds, yine de günümüzde milyonlarca oyuncuya hitap ediyor. Konsol tarafında sadece Xbox One platformunda bulunan yapım, şimdilik PlayStation 4'e çıkamadı. Ancak ilerleyen günlerde PUBG'nin PlayStation 4 tarafına da çıkması bekleniyor. Oyun şu anda en çok PC platformunda oynanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
PGI 2018 eSpor etkinliğinde neler yaşadık?
İlginizi Çekebilir